Λεμεσός: Εντοπίστηκε και μεταφέρθηκε στη τροχαία το όχημα του «γαμήλιου drift»
Εντοπίστηκε το όχημα που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στον κυκλικό κόμβο της Λεμεσού, κατά τη διάρκεια γαμήλιου drift.
Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Σίγμα στη Λεμεσό, Ευάγγελο Ευαγγέλου το όχημα μεταφέρθηκε στη τροχαία Λεμεσού και αναμένεται να υποβληθεί σε απαιτούμενες εξετάσεις.
Υπενθυμίζεται ότι το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εξέδωσε διάταγμα προσωποκράτησης δύο ημερών εναντίον δύο προσώπων που συνελήφθησαν σε σχέση με την υπόθεση.
Πρόκειται για 28χρονο, ο οποίος φέρεται να οδηγούσε το αγωνιστικό όχημα και να είναι ο κουμπάρος του ζευγαριού, καθώς και για 36χρονο, ο οποίος φέρεται να είναι ο γαμπρός.
Οι δύο ύποπτοι οδηγήθηκαν ενώπιον του Δικαστηρίου, το οποίο ενέκρινε το αίτημα της Αστυνομίας για διήμερη κράτησή τους.
Διαβαστε επισης







