Προσωρινό κλείσιμο τμήματος της Λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στα Λιβάδια λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης
Ο Δήμος Λάρνακας ενημερώνει το κοινό ότι, στο πλαίσιο των εργασιών συντήρησης του δημοτικού οδικού δικτύου, προγραμματίζεται η εκτέλεση εργασιών φρεζαρίσματος του υφιστάμενου ασφαλτικού οδοστρώματος και επίστρωσης νέου ασφαλτικού τάπητα.
Συγκεκριμένα, οι εργασίες θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2026, από τις 12:00 το μεσημέρι μέχρι τις 22:00, στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου, στο Δημοτικό Διαμέρισμα Λιβαδιών, στο τμήμα από τη συμβολή της με την οδό Βυζαντίου μέχρι τη συμβολή της με την οδό Γρηγόρη Αυξεντίου.
Καθ’ όλη τη διάρκεια εκτέλεσης των εργασιών, τα πιο πάνω τμήματα θα παραμείνουν κλειστά για όλα τα οχήματα, ενώ θα ληφθούν παράλληλα όλα τα απαραίτητα μέτρα ώστε να διασφαλίζεται η ασφαλής πρόσβαση προς τις επηρεαζόμενες κατοικίες και επιχειρήσεις.
Επισυνάπτεται χάρτης της επηρεαζόμενης περιοχής για διευκόλυνση του κοινού.
Ο Δήμος Λάρνακας θα παρακολουθεί την πορεία των εργασιών και θα προβαίνει σε σχετικές ανακοινώσεις, εφόσον κριθεί αναγκαίο.








