Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Εξαντλήθηκαν οι θέσεις και για τα 2 προγράμματα τουCIM-Cambridge Judge Business School Executive Education Programme
Εξαντλήθηκαν οι θέσεις και για τα 2 προγράμματα τουCIM-Cambridge Judge Business School Executive Education Programme

Εξαντλήθηκαν οι θέσεις και για τα 2 προγράμματα τουCIM-Cambridge Judge Business School Executive Education Programme

Η κορυφαία συνεργασία που έγινε ποτέ στην Κύπρο όσο αφορά την κατάρτιση στελεχών.

Το CIM-CyprusBusinessSchool είναι στην εξαιρετικά ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι όλες οι θέσεις για και για τα 2 προγράμματα ExecutiveEducation που προσφέρονται το 2026 από το University of Cambridge, με θέμα «Strategic Decision Making for Leaders» & «Transformational Leadership», έχουν εξαντληθεί. Το«Strategic Decision Making for Leaders»θα διεξαχθεί8-9 Οκτωβρίου και το «Transformational Leadership» 3-4 Δεκεμβρίου στο Four Seasons Hotel, Λεμεσός. Στα προγράμματα θα συμμετέχουν 55 διακεκριμένα στελέχη επιχειρήσεων και Οργανισμών από Κύπρο, Ελλάδα και Σαουδική Αραβία.

Η ζήτηση τόσο από στελέχη με έδρα την Κύπρο όσο και από γειτονικές χώρες ήταν εντυπωσιακή αφού είναι η πρώτη φορά που ένα Πανεπιστήμιο τέτοιας εμβέλειας συνάπτει συνεργασία με ακαδημαϊκό Ίδρυμα της Κύπρου. Η συνεργασία δίδει την μοναδική ευκαιρία στα στελέχη των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στην Κύπρο αλλά και στις γειτονικές χώρες, να καταρτιστούν στο πιο υψηλό επίπεδο και να αποκτήσουν την ανάλογη πιστοποίηση.

Η συνεργασία καθιστά το CIM-Cyprus Business School ως συνεργάτη όσο αφορά την διοργάνωση ανοικτών προγραμμάτων κατάρτισης για στελέχη επιχειρήσεων (Open Executive Education Programmes) τόσο στην Κύπρο όσο και περιφερειακά.

Η πιο πάνω συνεργασία αποτελεί ορόσημο για την Κυπριακή Δημοκρατία και ειδικότερα για την ανάπτυξη του επιχειρείν.

 

Send this to a friend