
[ad_1]
Φόνος με θύμα τον Τάσο Γεωργίου, 23 χρόνων από την Λευκωσία διαπράχθηκε στις 3.50 τα ξημερώματα στον Στρόβολο.
Ο 23χρονος, ήταν πρόσωπο γνωστό στην Αστυνομία και σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου του Αρχηγείου Αστυνομίας Ανδρέα Αγγελίδη, εντοπίστηκε αναίσθητος στις τέσσερις τα ξημερώματα στην είσοδο πολυκατοικίας, στην οδό Θέρμης στον Στρόβολο, όπου είχε πάει να επισκεφθεί φιλικό του πρόσωπο. Ο νεαρός δέχθηκε έξι πυροβολισμούς με πιστόλι και εξέπνευσε επί τόπου, προτού διακομιστεί με στο νοσοκομείο.
Την ίδια ώρα μέλη της αστυνομίας, συλλέγουν υλικό από κλειστά κυκλωματα παρακολούθησης της περιοχής αναζητώντας το όχημα με το οποίο ίσως να διέφυγε ο δράστης ή οι δράστες.
Στην περιοχή υπάρχουν δεκάδες κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης, τα οποία όπως εκτιμούν οι ανακριτές μπορούν να δώσουν απαντήσεις.
Στο μεταξύ η Αστυνομία ερευνά ενδεχόμενη σύνδεση του φόνου με έκρηξη σε αυτοκίνητο που συνέβη στις 2.30 στη Λακατάμεια, το οποίο ανήκει σε εταιρεία και οδηγείτο από 37χρονο.
Επί του παρόντος λαμβάνονται καταθέσεις με στόχο να διευκρινιστεί η κατεύθυνση στην οποία πρέπει να στραφούν οι έρευνες.
[ad_2]
Source link