Αυτοκαταστροφική για μία ακόμη σεζόν…
Εκεί που λες τώρα μπορεί η ΑΕΚ να ξεπηδήσει και να μπει ξανά στη μάχη του τίτλου έρχεται μία τραγική εμφάνιση που φέρνει την ομάδα ξανά ένα βήμα πίσω. Να γνωρίζεις ότι η Ομόνοια έχασε από τον ΑΠΟΕΛ και να πηγαίνεις να χάνεις με τον τρόπο που έχασες από την Ομόνοια Αραδίππου είναι το λιγότερο τραγικό.
Με μία λέξη η ομάδα της Λάρνακας είναι αυτοκαταστροφική και πληρώνει δικά της λάθη και τη δική της συμπεριφορά. Δεν είναι μόνο οι εμμονές του Ιδιάκεθ, δεν είναι το αν πάει για τίτλο ή όχι η ομάδα, είναι και πως όλα αυτά μπολιάζουν τα αποδυτήρια.
Αν δεν υπάρχει το τσαγανό ότι η ομάδα πρέπει να πάρει το πρωτάθλημα τότε οι παίκτες πως θα μπουν στο γήπεδο και να μασάνε σίδερα. Ήξεραν ότι με νίκη μειώνουν στο -5 και η εικόνα τους ήταν απογοητευτική. Μία ΑΕΚ αυτοκαταστροφική για μία ακόμη σεζόν και είναι κρίμα γιατί έχει όλα τα εχέγγυα αλλά κάπου τα χαλάει πάντα.









