Μνημόσυνο Εκπαιδευτικών (Καθηγητών – Δασκάλων), Σχολικών Εφόρων και μαθητών από την Εφορία Ελληνικών Εκπαιδευτηρίων Αραδίππου (φώτο)
Με εκκλησιασμό και εορταστικές εκδηλώσεις, τιμήθηκε η εορτή των Τριών Ιεραρχών. Η Αραδίππου τίμησε την ημέρα, με εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό Αγίου Φανουρίου.
Η Εφορία Ελληνικών Εκπαιδευτηριων Αραδίππου μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας τέλεσε Μνημόσυνο Εκπαιδευτικών(Καθηγητών – Δασκάλων), Σχολικών Εφορων και μαθητών τιμώντας την μνήμη τους.
Με αφορμή την εορτή των Τριών Ιεραρχών, που έχει καθιερωθεί και ως Ημέρα των Ελληνικών Γραμμάτων, η Σχολική Εφορία Αραδίππου, κάθε χρόνο καθιέρωσε μνημόσυνο όπου περιλαμβάνει κατά κανόνα, ομιλία για το έργο και τη συμβολή των Τριών Ιεραρχών, αναδεικνύοντας τη διαχρονική τους προσφορά στην παιδεία και τον ελληνικό πολιτισμό καθώς και πρόγευμα Αγάπης στη βιβλιοθήκη του Γυμνασίου Αραδίππου.
Στο μνημόσυνο παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Αραδίππου Χριστόδουλος Πάρτου, ο Προεδρος της Σχολικής Εφορίας Παύλος Δημητριάδης και μέλη της, η Πράσινη Οικολογική Βιβλιοθήκη του Λυκείου Αραδίππου, πλήθος Καθηγητών, Δασκάλων όπως και μαθητές-μαθήτριες όλων των σχολείων Αραδίππου.
Η Παρουσία του Λυκείου Αραδίππου όπως πάντα άψογη!!!












