Ανόρθωση: Αποχωρήσεις, ενίσχυση και στο βάθος… γκρίνια και ανησυχία
Ο μεταγραφικός σχεδιασμός στην Ανόρθωση είναι σε πλήρη εξέλιξη. Παίκτες φεύγουν, παίκτες έρχονται όμως υπάρχουν και εξελίξεις που φέρνουν νέα δεδομένα αλλά και ερωτηματικά.
Ο Αγουστίν «Πίτι» Ροντρίγκες ζήτησε να αποχωρήσει και παρά τις προσπάθειες που έγιναν για να παραμείνει κάτι τέτοιο δεν έγινε κατορθωτό. Από την στιγμή που ο Κετσπάγια του έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν τον πιστεύει και τον έριξε στον πάγο λογικό είναι να θέλει να φύγει. Ήρθε για να παίζει και όχι για να κάθεται μόνιμα στον πάγκο.
Ο Παρούτης ζήτησε να αποχωρήσει και όλα δείχνουν ότι γεφυρώνονται οι διαφορές και αναμένεται να βρεθεί ο τρόπος να πάει στην ΑΕΛ χαρίζοντας και μέρος των δεδουλευμένων του. Την ίδια ώρα υπάρχει κλίμα και από άλλους παίκτες που εκφράζουν πρόθεση για αποχώρηση. Παίκτες που θέλουν να πάνε κάπου καλύτερα για τους δικούς τους λόγους. Γενικότερα υπάρχει μία γκρίνια και ανασφάλεια στα αποδυτήρια της ομάδας.
Στο βάθος υπάρχει και το εμπάργκο που πλησιάζει και που φέρνει έντονη ανησυχία. Και γι’ αυτό γίνεται προσπάθεια να παραμείνει ο Κις παρά το ενδιαφέρον που προκύπτει. Είναι παίκτης που έχει κάποια καλά στοιχεία και αν αξιοποιηθεί σωστά μπορεί να δώσει περισσότερα.
Στο θέμα τερματοφύλακα δεν φαίνεται να προχωρά ούτε του Βανά Άλβες, ούτε του Λέουβενμπεργκ. Γίνεται προσπάθεια να βρεθεί κάτι αξιόλογο, όπως και με ένας επιτελικός μέσος που να παίζει και στα άκρα αλλά και ένα αμυντικό μέσο. Επιθετικό κορυφής όμως δεν χρειάζεται η τρίτη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος;










