Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Μήνυμα ο εμπρησμός πολυτελών οχημάτων, είχε δώσει κατάθεση για τον φόνο Δημοσθένους ο επιχειρηματίας
Μήνυμα ο εμπρησμός πολυτελών οχημάτων, είχε δώσει κατάθεση για τον φόνο Δημοσθένους ο επιχειρηματίας

Μήνυμα ο εμπρησμός πολυτελών οχημάτων, είχε δώσει κατάθεση για τον φόνο Δημοσθένους ο επιχειρηματίας

Μήνυμα σε στενό συνεργάτη του δολοφονηθέντα Σταύρου Δημοσθένους, φαίνεται πως ήθελαν να στείλουν εμπρηστές στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε η Έρικα Καβάζη στην εκπομπή Alpha Καλημέρα, τα τέσσερα πολυτελή οχήματα τα οποία παραδόθηκαν στις φλόγες ανήκουν σε αλλοδαπό επιχειρηματία και στενού συνεργάτη του Δημοσθένους και σε πρόσωπα του στενού οικογενειακού του κύκλου.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, είχε δώσει μακροσκελή κατάθεση για την υπόθεση φόνου του Σταύρου Δημοσθένους, και φαίνεται πως κάποιοι θέλησαν να στείλουν σύντομα μήνυμα στον επιχειρηματία, ενώ δεν αποκλείεται η υπόθεση να σχετίζεται με την υπόθεση φόνου, όπως αναφέρουν πληροφορίες.

Το ενδεχόμενο αυτό αναμένεται να διερευνηθεί και ο επιχειρηματίας να περάσει από νέα κατάθεση από τις Αρχές, όπως και τα συγγενικά του πρόσωπα στα οποία ανήκουν τα άλλα δύο οχήματα.

Τα οχήματα βρίσκονταν σε ιδιωτικό ανοικτό χώρο στάθμευσης σε περιοχή της Μουταγιάκκας, όταν ξέσπασε η φωτιά λίγο πριν τις 12:00 τα μεσάνυκτα.

Όπως αναφέρουν πηγές, εξασφαλίστηκε μαρτυρία που καταγράφεται ο δράστης να μεταβαίνει πεζός στο συγκεκριμένο σημείο και να θέτει την κακόβουλη φωτιά.

Η σκηνή παραμένει αποκλεισμένη και με το πρώτο φως τις ημέρας οι Αρχές διενεργούν εκ νέου εξετάσεις.

Send this to a friend