Μαχαιρώματα στη Λάρνακα: Μαχαίρωσε τον εργοδότη του επειδή του έκανε παρατήρηση…
ΓΡΑΦΕΙ o ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ
Μία παρατήρηση που έκανε ο εργοδότης στον υπάλληλό του παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία… Επεισόδιο με μαχαιρώματα συνέβη το απόγευμα της Δευτέρας (24/11) στην οδό Ραφαήλ Σάντη, στον συνοικισμό Τσιακκιλερού στη Λάρνακα.
Ευρωπαίος πολίτης, ηλικίας 32 χρόνων, μαχαίρωσε τον 49χρονο εργοδότη του, ο οποίος προηγουμένως τον είχε παρατηρήσει διότι δεν παρουσιάστηκε στην εργασία του… Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό συνέβη σε υπό ανέγερση οικοδομή.
Ήταν λίγο μετά τις 3μ.μ. όταν λήφθηκε πληροφορία ότι ο 32χρονος εργαζόμενος τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο στο λαιμό τον εργοδότη του. Ο τελευταίος είναι αλλοδαπός επιχειρηματίας. Αμέσως μετά το επεισόδιο, ο φερόμενος δράστης ακινητοποιήθηκε από πολίτες, οι οποίοι τον παρέδωσαν στην Αστυνομία, που πήγε επί τόπου και ξεκίνησε εξετάσεις.
Ο 32χρονος οδηγήθηκε στον αστυνομικό σταθμό για ανάκριση. Τέθηκε υπό κράτηση και σήμερα θα οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησής του.
Εναντίον του εξετάζεται υπόθεση απόπειρας φόνους. Σύμφωνα με τις μαρτυρίες που συνέλλεξαν οι αστυνομικοί που πήγαν επί τόπου, ο 49χρονος εργοδότης είχε κάνει παρατήρηση στον συλληφθέντα επειδή ο τελευταίος δεν παρουσιάστηκε στην εργασία του. Τότε αυτός έσπευσε επί τόπου με μαχαίρι και τον χτύπησε στο λαιμό.
Το ευτύχημα ήταν ότι αμέσως παρενέβησαν άλλοι εργαζόμενοι και τον ακινητοποίησαν. Ως εκ τούτου, τα χειρότερα αποφεύχθηκαν. Κλήθηκε ασθενοφόρο, που μετέφερε το θύμα στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου υποβλήθηκε σε σειρά εξετάσεων. Οι θεράποντες γιατροί ανέφεραν ότι η κατάσταση της υγείας του επιχειρηματία είναι εκτός κινδύνου.
Η σκηνή του επεισοδίου αποκλείστηκε κι έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις από την Αστυνομία.









