Home ΛΑΡΝΑΚΑ Για πρώτη φορά η μεγάλη φιλαρμονική του Δήμου μαζί με την παιδική φιλαρμονική, παρέλασαν σε ένα ενιαίο σχήμα (φώτο)
Για πρώτη φορά η μεγάλη φιλαρμονική του Δήμου μαζί με την παιδική φιλαρμονική, παρέλασαν σε ένα ενιαίο σχήμα  (φώτο)

Για πρώτη φορά η μεγάλη φιλαρμονική του Δήμου μαζί με την παιδική φιλαρμονική, παρέλασαν σε ένα ενιαίο σχήμα (φώτο)

Ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Λάρνακας κ. Ανδρέας Ανδρέου με υπερηφάνεια έγραψε χθες και εμείς με τη σειρά μας το δημοσιεύουμε:

“Χθες 28η Οκτωβρίου υλοποιήθηκε ένα ακόμα, από χρόνια προετοιμασμένο, βήμα. Η μεγάλη φιλαρμονική του Δήμου μαζί με την παιδική φιλαρμονική, παρέλασαν σε ένα ενιαίο σχήμα. Το επίπεδο πλέον της Παιδικής φιλαρμονικής, επιτρέπει την συγχώνευση με την μεγάλη φιλαρμονική χωρίς κανένα πρόβλημα.

Παρέλασαν λοιπόν χτες 90 τόσα όργανα. Αυτό μας δίνει πιά την δυνατότητα να αποδεσμευτούν μέλη της μεγάλης φιλαρμονικής, που ο χρόνος και υγεία τους άρχισαν να δυσκολεύουν την παρουσίας τους στις παρελάσεις και λιτανείες.

Άλλωστε τριάντα οκτώ χρόνια υπηρεσίας δεν είναι και λίγα!!!!! Οι τριαντάχρονοι του 1987 τότε που ξεκινούσε η Δημοτική φιλαρμονική, μεγάλωσαν πιά αρκετά. Παίρνουν την θέση τους σ ’αυτές τις παρουσιάσεις, νέα παιδιά. Συγχαρητήρια στα νέα παιδιά της Δημοτικής Φιλαρμονικής και καλή συνέχεια της ιστορίας:”

Send this to a friend