Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Με επιτυχία και φέτος οι εκδηλώσεις του Δήμου Αραδίππου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας
Με επιτυχία και φέτος οι εκδηλώσεις του Δήμου Αραδίππου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Με επιτυχία και φέτος οι εκδηλώσεις του Δήμου Αραδίππου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιούνται και φέτος οι εκδηλώσεις του Δήμου Αραδίππου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας, στέλνοντας δυνατό μήνυμα υπέρ της βιώσιμης κινητικότητας και της προστασίας του περιβάλλοντος.

Η ποδηλατοδρομία ξεκίνησε από την κεντρική πλατεία Τρούλλων, πέρασε από τα Κελιά και κατέληξε στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ στην Αραδίππου, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων.

Με το ποδήλατό του συμμετείχε και ο Δήμαρχος Αραδίππου, Χριστόδουλος Πάρτου, δίνοντας το παράδειγμα, καθώς και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Νεολαίας, Νικόλας Κάρουλας.
Το απόγευμα, περιμένουμε τα παιδιά μας να χαρούν έναν ξεχωριστό αγώνα ποδηλασίας στο Πάρκο Αμμοχώστου, γεμίζοντας τον χώρο χαμόγελα και ενέργεια!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι συμμετέχουν και στηρίζουν τις δράσεις μας!Μαζί κάνουμε το Δήμο μας πιο βιώσιμο, πιο ανθρώπινο, πιο φιλικό στο περιβάλλον!

Την Διεθνή Ένωση Αστυνομικών Κύπρου (IPA) με το Τμήμα Ποδηλασίας, το PIACERE Sports Club και τα Υπεραστικά Λεωφορεία Κύπρου/Intercity Buses

 

 

 

Send this to a friend