
Ταλαιπωρία για πάνω από 15.000 επιβάτες, «παγώνουν» για τρεις ώρες τα αεροδρόμια
Πάνω από 15.000 επιβάτες επηρεάζονται από την σημερινή παναπεργία, καθώς πάνω από 50 πτήσεις έχουν ακυρωθεί ή επαναπρογραμματιστεί.
Aπό τις 11:00 μέχρι 14:00 δεν θα μπορούν να αναχωρήσουν ή να προσγειAωθούν στα αεροδρόμια Πάφου και Λάρνακας.
H Hermes Airports καλεί το κοινό να παρακολουθεί τα μηνύματά του και να επικοινωνεί απευθείας με την αεροπορική του εταιρεία ή τον ταξιδιωτικό του πράκτορα, προκειμένου να πληροφορηθεί για τη νέα ώρα αναχώρησης ή άφιξης της πτήσης του.
Επιπλέον οι νέες ώρες πτήσεων όταν ανακοινώνονται αναρτώνται στην ιστοσελίδα της Hermes Airports www.hermesairports.com.
Σημειώνεται πως μετά τις 14:00 στα αεροδρόμια θα βρίσκεται επιπλέον προσωπικό ώστε να μπορέσει να εξυπηρετήσει τον αυξημένο όγκο επιβατών.
Υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με την Hermes Airports οι εξής πτήσεις έχουν ακυρωθεί: Jazeera Airways από και προς Κουβέιτ (JZR345/JZR346), Qatar Airways από και προς Ντόχα (QTR265/QTR266) και Εmirates από Ντουμπάι προς Μάλτα (UAE109).