
Κλείνουμε το καλοκαίρι με Γιάννη Μάργαρη live σε ένα υπέροχο ύψωμα
Ο αγαπημένος ερμηνευτής Γιάννης Μάργαρης επιστρέφει για μια μοναδική unplugged εμφάνιση, κλείνοντας με τον πιο μελωδικό τρόπο το φετινό καλοκαίρι.
Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 31 Αυγούστου 2025, στο μαγευτικό χώρο του Δασούι στην Αραδίππου, με ώρα έναρξης 20:00.
Μαζί του στη σκηνή θα βρίσκεται η Δέσποινα Ανδρέου, προσθέτοντας τη δική της ξεχωριστή πινελιά σε μια βραδιά που υπόσχεται ζεστή ατμόσφαιρα και μαγικές μελωδίες.
Οι κρατήσεις γίνονται αποκλειστικά με την αγορά εισιτηρίων μέσω της πλατφόρμας Ticketbox.com.cy ή στο τηλέφωνο 97900743. Η τιμή εισόδου είναι 10€.
Μην χάσετε την ευκαιρία να αποχαιρετήσετε το καλοκαίρι με μια αξέχαστη μουσική εμπειρία παρέα με τη φωνή και την ενέργεια του Γιάννη Μάργαρη.
Διαβαστε επισης