
Άλλη μια σύλληψη για την ληστεία έξω από νυκτερινό κέντρο της Αγίας Νάπας
Με χειροπέδες άλλο ένα πρόσωπο για την υπόθεση ληστείας σε βάρος δύο νεαρών που σημειώθηκε έξω από νυκτερινό κέντρο στην Αγία Νάπα.
Πρόκειται για 35χρονο, ο οποίος συνελήφθη χθες βάσει δικαστικού εντάλματος και τέθηκε υπό κράτηση.
Σήμερα, οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου, το οποίο εξέδωσε διάταγμα κράτησής του για μια ημέρα.
Σημειώνεται πως για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη δύο πρόσωπα, ένας 46χρονος και ένας 35χρονος.
Το χρονικό της υπόθεσης
Το περιστατικό διαπράχθηκε τα ξημερώματα της 1ης Ιουλίου 2025, στην επαρχία Αμμοχώστου.
Η υπόθεση καταγγέλθηκε στην Αστυνομία, από 23χρονο και 20χρονο, σύμφωνα με τους οποίους, ενώ βρίσκονταν σε νυχτερινό κέντρο, υπάλληλος του υποστατικού τους ζήτησε να αποχωρήσουν, με πρόφαση ζημιά που φέρεται να προκλήθηκε στις τουαλέτες του κέντρου.
Κατά την έξοδο τους από το νυχτερινό κέντρο, τους ανέμεναν άγνωστα πρόσωπα, τα οποία φέρονται να τους επιτέθηκαν και να τους κτύπησαν, ενώ φέρονται να τους απέσπασαν χρηματικά ποσά.
Οι δύο παραπονούμενοι επισκέφθηκαν το Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, όπου διαπιστώθηκε ότι φέρουν μώλωπες και εκδορές στο πρόσωπο. Αφού έτυχαν των πρώτων βοηθειών έλαβαν εξιτήριο.