Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αυστρία: Νέος πρόεδρος ο υποψήφιος των Πρασίνων
Αυστρία: Νέος πρόεδρος ο υποψήφιος των Πρασίνων

Αυστρία: Νέος πρόεδρος ο υποψήφιος των Πρασίνων

[ad_1]

Συμφώνα με τις τελευταίες πληροφορίες το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα στην Αυστρία συνοδεύτηκε από ανατροπή, καθώς κυριολεκτικά πάνω στο νήμα, ο υποψήφιος των Πρασίνων, Αλεξάντερ Βαν Ντερ Μπέλεν, ανέτρεψε το προβάδισμα του υποψηφίου της ακροδεξιάς, Νόρμπερτ Χόφερ .

Ο Χόφερ μετά την καταμέτρηση των ψήφων το βράδυ της Κυριακής συγκέντρωνε ποσοστό 51,9%, έναντι 48,1% του αντιπάλου του. Εκκρεμούσε όμως η καταμέτρηση των επιστολικών ψήφων η οποία θα καθόριζε το τελικό αποτέλεσμα και στις οποίες φαινόταν πως ο Μπέλεν είχε το προβάδισμα, με το θεμελιώδες ερώτημα να είναι αν αυτή η διαφορά θα ήταν ικανή να ανατρέψει τι μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.

Σύμφωνα λοιπόν με τα τοπικά αλλά και διεθνή μέσα ο υποψήφιος των Πρασίνων, είναι ο νέος Πρόεδρος της Αυστρίας, με ελάχιστες ψήφους διαφορά από τον αντίπαλο του.

[ad_2]

Source link

Send this to a friend