
Λάρνακα: Έκρυψαν 120 kg ναρκωτικών σε συσκευασίες επωνύμων προϊόντων – Έφτασαν από Ελλάδα
Μια από τις μεγαλύτερες ποσότητες ναρκωτικών ουσιών, εντόπισε και κατάσχεσε την Μεγάλη Παρασκευή η ΥΚΑΝ στη Λάρνακα.
Οι παράνομες ουσίες ήταν καμουφλαρισμένες σε συσκευασίες επωνύμων προϊόντων, ωστόσο κίνησαν υποψίες.
Η Υπηρεσία Καταπολέμησης Ναρκωτικών πέρασε χειροπέδες στον 31χρονο παραλήπτη, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε είναι από την Μολδαβία και δεν διαμένει μόνιμα στο νησί.
Οι παράνομες ουσίες φαίνεται να έφθασαν στην Κύπρο με πλοίο από την Ελλάδα.
Η ΥΚΑΝ από την αρχή του έτους έχει μπλοκάρει τεράστιες ποσότητες ναρκωτικών, τα οποία προορίζονταν για την αγορά των χρηστών.
Ο 31χρονος Μολδαβός οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου το οποίο διέταξε την κράτηση του για 8 ημέρες.
Εναντίον του διερευνώνται αδικήματα που αφορούν παράνομη εισαγωγή και κατοχή ναρκωτικών, με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα