Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Διαφωνούν για τα αίτια του καβγά την Τετάρτη οι τρεις νεαροί στην Λάρνακα
Διαφωνούν για τα αίτια του καβγά την Τετάρτη οι τρεις νεαροί στην Λάρνακα

Διαφωνούν για τα αίτια του καβγά την Τετάρτη οι τρεις νεαροί στην Λάρνακα

Ενώπιον δικαστηρίου οδηγούνται οι δύο 17χρονοι και ο ένας 18χρονος που συνελήφθησαν χθες μετά από συμπλοκή στις Φοινικούδες το απόγευμα της Τετάρτης.

Γύρω στις 6:40 χθες το απόγευμα η Αστυνομία έλαβε πληροφορία για συμπλοκή μεταξύ νεαρών Αραβικής καταγωγής στην λεωφόρο Αθηνών.

Μέλη της Αστυνομίας που βρίσκονταν σε περιπολία, μετέβησαν στη σκηνή, όπου εντόπισαν τρεις νεαρούς από τη Συρία εναντίον των οποίων προέκυψε μαρτυρία και εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

 

 

Πρόκειται για έναν 18χρονο, ο οποίος από τη συμπλοκή τραυματίστηκε στο πρόσωπο και δύο ανήλικους, οι οποίοι φέρουν εκδορές στο τριχωτό της κεφαλής.

Διαβάστε επίσης:

Νέα συμπλοκή ανηλίκων στη Λάρνακα, έβγαλαν σιδερογροθιά και ξύλα για μια κοπέλα
Οι δυο ανήλικοι ανέφεραν στην Αστυνομία πως ο λόγος της συμπλοκής ήταν ότι τσακώθηκαν με τον 18χρονο για μία κοπέλα. Από την πλευρά του ο 18χρονος ανέφερε πως είδε τους δύο ανήλικους να κλέβουν από την παραλία, τους τράβηξε βίντεο και φωτογραφίες και αυτοί όταν τον αντιλήφθηκαν του επιτέθηκαν.

Στην κατοχή τους ενός ανήλικου εντοπίστηκε σιδερογροθιά, ενώ φαίνεται πως ο 18χρονος τους χτύπησε με ξύλο.

Σε μια άλλη εξέλιξη υπό κράτηση τελούν άλλα πέντε άτομα για την συμπλοκή που σημειώθηκε το βράδυ του περασμένου Σαββάτου στην ίδια περιοχή, με την Αστυνομία να αναζητεί άλλο ένα πρόσωπο.

Καταχωρείται υπόθεση για τα επεισόδια του Σαββάτου
Όπως ανέφερε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ο Εκπρόσωπος της ΑΔΕ Λάρνακας Σπύρος Χρυσοστόμου, αύριο αναμένεται να κατατεθεί ο ποινικός φάκελος και να καταχωρηθεί υπόθεση στο Δικαστήριο, για τα επεισόδια του Σαββάτου.

 

Send this to a friend