Home ΛΑΡΝΑΚΑ Επίσκεψη Αντιπροσωπείας ΑΚΕΛ στα Γραφεία του ΕΟΑ Λάρνακας
Επίσκεψη Αντιπροσωπείας ΑΚΕΛ στα Γραφεία του ΕΟΑ Λάρνακας

Επίσκεψη Αντιπροσωπείας ΑΚΕΛ στα Γραφεία του ΕΟΑ Λάρνακας

Η ανάγκη ουσιαστικής και έμπρακτης στήριξης από πλευράς του Κράτους, αναδείχθηκε στα πλαίσια της συνάντησης του Γενικού Γραμματέα του ΑΚΕΛ, Στέφανου Στεφάνου και αντιπροσωπείας του κόμματος με τον Πρόεδρο του ΕΟΑ Λάρνακας, Άγγελο Χατζηχαραλάμπους, παρουσία των μελών του Συμβουλίου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια επαφών του ΑΚΕΛ με τους κύριους φορείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και στόχος της ήταν η συζήτηση των σοβαρών ζητημάτων που άπτονται της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Η αντιπροσωπεία του ΑΚΕΛ η οποία επισκέφθηκε τα γραφεία Διοίκησης του ΕΟΑ Λάρνακας αποτελείτο από τον Γενικό Γραμματέα Στέφανο Στεφάνου, τον Βουλευτή Γιώργο Κουκουμά, την υπεύθυνη για θέματα Τοπικής Αυτοδιοίκησης Ελένη Μαύρου, την Επαρχιακή Γραμματέα Χρυστάλλα Αντωνίου και άλλα στελέχη του Κόμματος.

 

 

Ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λάρνακας εξέφρασε την πλήρη ικανοποίησή του για την ταύτιση απόψεων με το ΑΚΕΛ και την αντιπροσωπεία του κόμματος, ενώ τόνισε ότι η εν λόγω συνάντηση ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική και επωφελής. Ο Πρόεδρος του ΕΟΑ Λάρνακας ανέλυσε τα βασικότερα προβλήματα, ανάγκες και προκλήσεις οι οποίες καταγράφηκαν κατά τους πρώτους τέσσερις σχεδόν μήνες λειτουργίας του Οργανισμού, καθώς και το πλάνο το οποίο ο ΕΟΑΛ θα εφαρμόσει ώστε να δοθεί στους πολίτες αυτό που αναμένουν από τον οργανισμό. Ιδιαίτερη έμφαση έδωσε στην ανάγκη σωστής και άμεσης στελέχωσης του οργανισμού ώστε να είναι σε θέση να προσφέρει με επάρκεια ποιοτικές υπηρεσίες στους πολίτες της πόλης και επαρχίας Λάρνακας.

Συγκεκριμένα ο κ. Χατζηχαραλάμπους τόνισε ότι αν και ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει ο ΕΟΑ Λάρνακας είναι η στελέχωση του οργανισμού, εντούτοις , βάσει των διαθέσιμων ανθρώπινων και οικονομικών πόρων του Οργανισμού, καταβλήθηκε κάθε δυνατή προσπάθεια όπως δοθούν οι απαραίτητες λύσεις.

Όπως διαφαίνεται μήνα με μήνα ο ΕΟΑΛ βελτιώνεται και βελτιώνει παράλληλα και τις προσφερόμενες προς τους κατοίκους της Λάρνακας και Επαρχίας Λάρνακας υπηρεσίες. Παράλληλα ο Πρόεδρος του Οργανισμού τόνισε ότι η στήριξη και συνεργασία των πολιτικών κομμάτων αποτελεί απαραίτητη προϋπόθεση για να πετύχει η μεταρρύθμιση και να υπερπηδηθούν τα οποιαδήποτε προβλήματα, πάντοτε στα πλαίσια της συλλογικότητας και της ομαδικότητας.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, μετά το πέρας της συνάντησης, δήλωσε ικανοποίηση για το μέχρι σήμερα έργο του ΕΟΑ Λάρνακας και την καλή εικόνα που παρουσιάζει και επεσήμανε ότι το κλειδί για την επιτυχία της μεταρρύθμισης της Τοπικής Αυτοδιοίκησης βρίσκεται στην εκτελεστική εξουσία η οποία επιβάλλεται να στηρίξει το όλο εγχείρημα.Ο κ. Στεφάνου κάλεσε την Κυβέρνηση όπως εργαστεί προς αυτή την κατεύθυνση, δίνοντας βήμα στους πρωταγωνιστές της μεταρρύθμισης. Σημαντικό τόνισε είναι η Κυβέρνηση να ανταποκριθεί στα αιτήματά τους, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει να ληφθούν γρήγορες και αποτελεσματικές αποφάσεις, σε συνεργασία πάντοτε με τους Επαρχιακούς Οργανισμούς Αυτοδιοίκησης.

Τέλος, ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, τόνισε ότι η στήριξη και βοήθεια του ΑΚΕΛ είναι δεδομένη.

Send this to a friend