Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ: Μονομαχία γιγάντων στο Champions League με αποδόσεις από τον Stoiximan
Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ: Μονομαχία γιγάντων στο Champions League με αποδόσεις από τον Stoiximan

Ρεάλ Μαδρίτης – Ντόρτμουντ: Μονομαχία γιγάντων στο Champions League με αποδόσεις από τον Stoiximan

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | ΟStoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Η Ρεάλ Μαδρίτης, η ομάδα μετις περισσότερες κατακτήσεις στην ιστορία του Champions League (14 τίτλοι), υποδέχεται απόψε στις 22:00την Μπορούσια Ντόρτμουντ, μια ομάδα μεσταθερή παρουσία στηνκορυφαία διοργάνωση και δύοεμφανίσεις σετελικούς. Ο αγώνας αυτόςείναι ένας από τους πιο αναμενόμενουςτηςφάσηςτωνομίλων, μετιςδύοομάδες να φέρνουνστογήπεδο τοειδικό βάροςτους και να προσφέρουνυψηλόθέαμα. Ο Stoiximan σας προσφέρειμοναδικές αποδόσειςγια τουςφίλουςτουστοιχήματος, για να απολαύσετε τηνένταση του ματς ακόμη περισσότερο.

Η Ντόρτμουντ βρίσκεται στηνκορυφήτης κατάταξης των 36 ομάδωντηςδιοργάνωσης, μεδύονίκεςσεισάριθμα παιχνίδια, δείχνοντας τηδυναμική της. Η Ρεάλ Μαδρίτης, από τηνάλλη, βρίσκεται στη 17η θέση με μία νίκη και μία ήττα, κάτι πουκάνει αυτόντον αγώνα ακόμα πιοσημαντικό για τησυνέχισητης πορείας της. Παρόλα αυτά, η Ρεάλ, μετη βαθιάτης παράδοσηστο Champions League, είναι το φαβορίγια τηνίκημε απόδοση 1.55.

 

 

Η Ντόρτμουντ, με την εξαιρετική τηςφόρμα, προσφέρεται με απόδοση6.36για μια ενδεχόμενηεκτόςέδρας νίκη, ενώ η ισοπαλία έχει απόδοση5.03. Ο Stoiximanπροσφέρει Superενισχυμένες αποδόσεις το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και να μπουν συνολικά άνω των 3,5 γκολ στην αναμέτρηση έχει απόδοση 3.15.

Στα ειδικά στοιχήματα, ο Stoiximan προσφέρει απόδοση3.70 για να είναι ο ΚιλιάνΕμπαπέ ο πρώτοςσκόρερτoυ ματς, ενώ από την πλευράτηςΝτόρτμουντ, ο ΣερούΓκιρασί, ένας από τους πιοφορμαρισμένους επιθετικούςτηςσεζόν, έχει απόδοση10.00 για να σημειώσειτο πρώτογκολτηςαναμέτρησης.

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend