Διαψεύδει τις δηλώσεις Βαβούσκου για «στημένη εμπειρογνωμοσύνη», στην υπόθεση των μοναχών ο εμπειρογνώμονας, που εξέτασε τα βίντεο, Κώστας Κερλενγκου.

Μιλώντας στην εκπομπή Πρωτοσέλδιο, ανέφερε ότι ακούστηκαν πολλά αλλά εμείς δεν στεκόμαστε σε λόγια του κόσμου, θεωρώ ότι είναι σωστό να γίνεται επαγγελματική δουλειά και σωστή έρευνα για να μην αδικείται κανένας.

Αν υπάρχουν θέματα που πρέπει να παρθούν αποφάσεις η αρμόδια είναι η Ιερά Σύνοδος, στην οποία έχουν σταλεί όλες οι πληροφορίες ώστε να επιληφθούν του θέματος. Αυτό ξεκαθαρίζει ότι δεν καλύπτει κανέναν η Μητρόπολη, υπάρχει διαφάνεια.

 

 

Κληθείς να σχολιάσει τις αναφορές του Αναστάσιου Βαβούσκου ότι η έρευνά του ήταν στημένη και γι’ αυτό κάλεσε άλλον εμπειρογνώμονα, απάντησε ότι «είναι ψευδείς όλες αυτές οι δηλώσεις. Θεωρώ ότι καλό θα ήταν να διερευνά και να διασταυρώνει τις πληροφορίες του για να μην θίγεται ο ίδιος.

«Σε καμία περίπτωση δεν έχει αμφισβητηθεί η εμπειρογνωμοσύνη που έχω δώσει είτε από την Ιερά Σύνοδο είτε από τον οποιοδήποτε. Απλά ο δεύτερος εμπειρογνώμονας ήρθε μετά από απαίτηση που είχαν οι μοναχοί ώστε να υπάρχει και μία δεύτερη άποψη», πρόσθεσε.

Σημείωσε ότι, το αποτέλεσμα είναι που μετρά και όχι τα ωραία λόγια εντυπωσιασμού που θέλει να δώσει κάποιος προς τον κόσμο.

«Το μόνο που καταφέρνει είναι να γίνεται ρεζίλι. Από τη στιγμή που ο δεύτερος εμπειρογνώμονας διαπίστωσε το 100% της εμπειρογνωμοσύνης που έδωσα εγώ τότε τα υπόλοιπα είναι περιττά», κατέληξε.

Πηγή: Sigmalive