Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Πρ. Σχ. Εφορείας Αραδίππου – “Δεν έχουμε προβλήματα στα Σχολεία μας είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια”
Πρ. Σχ. Εφορείας Αραδίππου – “Δεν έχουμε προβλήματα στα Σχολεία μας είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια”

Πρ. Σχ. Εφορείας Αραδίππου – “Δεν έχουμε προβλήματα στα Σχολεία μας είμαστε όλοι σαν μια οικογένεια”

Της Ειρήνης Αντωνίου

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον  πρόεδρο της Σχολικής Εφορείας Αραδίππου, κ. Παύλο Δημητριάδη, για το σοβαρό περιστατικό με τον 8χρονο μαθητή, μας επιβεβαίωσε όντως τον σοβαρό τραυματισμό του 8χρονου παιδιού στο Δ’ Δημοτικό Σχολείο της Αραδίππου σχολιάζοντας επίσης την κατηγορία για μπούλινγκ.

Όπως μας ανέφερε το περιστατικό συνέβη  “μετά από παιχνίδι με τους συμμαθητές του και όχι από μπούλινγκ. Δεν υπάρχει τέτοιο πρόβλημα στα σχολεία μας”, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Δημητριάδης.

 

 

“Στην Αραδίππου”, συνέχισε, “και μιλώ για όλα τα σχολεία μας όχι μόνο για το συγκεκριμένο σχολείο είμαστε όλοι σαν οικογένεια. Δεν αντιμετωπίζουμε τέτοια προβλήματα σχολικού εκφοβισμού.

Όπως υπογράμμισε, “η θέση μου είναι ότι τα παιδιά έπαιζαν έτρεχαν και ο μαθητής χτύπησε στη πόρτα και έσπασε το γυαλί με αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό του”.

Σε ερώτηση για την ασφάλεια των υποδομών του σχολείου και γυαλιού ασφαλείας, ο κ. Δημητριάδης δεν διαπίστωσε οποιοδήποτε πρόβλημα.

Αναμένεται έρευνα του περιστατικού από την Αστυνομία.

 

Send this to a friend