Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Ετοιμάζεται η εγκύκλιος για την απαγόρευση των κινητών στα σχολεία
Ετοιμάζεται η εγκύκλιος για την απαγόρευση των κινητών στα σχολεία

Ετοιμάζεται η εγκύκλιος για την απαγόρευση των κινητών στα σχολεία

Εντός των επόμενων ημερών αναμένεται να εφαρμοστεί η νέα νομοθεσία για απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία. 

Το Υπουργείο Παιδείας βρίσκεται σε αναμονή ωσότου υπογραφεί η νέα τροποποίηση από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και δημοσιοποιηθεί στην Εφημερίδα της Δημοκρατίας ώστε να προχωρήσει με την διανομή της εγκυκλίου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Alpha, το Υπουργείο Παιδείας ξεκίνησε από σήμερα να επεξεργάζεται την εγκύκλιο στην οποία θα περιλαμβάνονται όλες οι πρόνοιες και λεπτομέρειες για την χρήση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία.

 

 

Παρεμβαίνει ο Φειδίας
Στην συζήτηση για την απαγόρευση των κινητών τηλεφώνων στα σχολεία, ενεπλάκη και ο ευρωβουλευτής Φειδίας Παναγιώτου, καλώντας τους μαθητές σε διαμαρτυρία.

Φειδίας Παναγιώτου-Ευρωβουλευτής
Οι μαθητές δεν είναι χαρούμενοι και χρησιμοποιούμε τούτο ως αφορμή για να ακουστούμε ότι «Παιθκιά, κάνει πόσα χρόνια, θέλουμε αλλαγή στην παιδεία».

Οι οργανωμένοι μαθητές δεν ακολουθούν την πρωτοβουλία του ευρωβουλευτή και θα πραγματοποιήσουν συνάντηση με την υπουργό Παιδείας στις 11 Νοεμβρίου.

ΠΣΕΜ
Για να μας δώσει απαντήσεις σε όλα τα θέματα και έτσι εμείς αναλόγως θα κινηθούμε. Περιμένουμε απλά μια απάντηση και μετά θα πάρουμε αποφάσεις και μέτρα.

Την προτροπή για πραγματοποίηση διαμαρτυρίας καταδίκασε με ανακοίνωση του το Υπουργείο Παιδείας.

Υπουργείο Παιδείας
Τέτοιες ενέργειες όχι μόνο υπονομεύουν την ομαλή λειτουργία των σχολείων, αλλά θέτουν σε κίνδυνο το δικαίωμα των μαθητών στη μάθηση.

Το Υπουργείο Παιδείας καλεί όλους τους εμπλεκόμενους φορείς όπως και τους μαθητές, να προσεγγίσουν το θέμα με ωριμότητα και υπευθυνότητα.

Πηγή: alphanews

Send this to a friend