Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για απόπειρα φόνου στη Λεμεσό, επιτέθηκε σε 22χρονο
Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για απόπειρα φόνου στη Λεμεσό, επιτέθηκε σε 22χρονο

Αυτόν ψάχνει η Αστυνομία για απόπειρα φόνου στη Λεμεσό, επιτέθηκε σε 22χρονο

Φωτογραφία και τα στοιχεία άντρα ηλικίας 39 ετών, ο οποίος καταζητείται σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση απόπειρας φόνου, μαχαιροφορίας, και συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, με σκοπό τη συλλογή πληροφοριών που μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στο τηλέφωνο 25-805057 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό, ή με τη Γραμμή του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της υπό διερεύνησης υπόθεσης απόπειρας φόνου, το Σάββατο, 19 Οκτωβρίου, 2024, γύρω στις 12.30π.μ., έξω από νυκτερινό κέντρο διασκέδασης, στη Λεμεσό, άντρας ηλικίας 22 ετών, δέχθηκε επίθεση από άλλο άντρα, ο οποίος τον τραυμάτισε με μαχαίρι στην κοιλιά.

 

 

Από τις εξετάσεις που έγιναν από την Αστυνομία, προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 39χρονου καταζητούμενου υπόπτου, καθώς και εναντίον δεύτερου υπόπτου, άντρα ηλικίας 27 ετών. Τα στοιχεία και φωτογραφία του 27χρονου δόθηκαν στη δημοσιότητα από την Αστυνομία στις 19 Οκτωβρίου, 2024, επίσης στο πλαίσιο των ερευνών που γίνονται για εντοπισμό του.

 

Send this to a friend