Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ ΑΕΚ-Ανόρθωση: Οι απουσίες, τα δεδομένα και οι πιθανές ενδεκάδες
ΑΕΚ-Ανόρθωση: Οι απουσίες, τα δεδομένα και οι πιθανές ενδεκάδες

ΑΕΚ-Ανόρθωση: Οι απουσίες, τα δεδομένα και οι πιθανές ενδεκάδες

Μεγάλο παιχνίδι θα γίνει απόψε στις 19:00 ανάμεσα σε δυο μεγάλες ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ και η Ανόρθωση. Οι γηπεδούχοι θέλουν να πάρουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη και οι φιλοξενούμενοι θέλουν να φύγουν με το πρώτο τους «διπλό» μέσα στο ΑΕΚ Αρένα μετά από πολύ καιρό.

Για την ΑΕΚ ο Χένινγκ Μπεργκ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Γκουστάβο Λέδες, Καμπρέρα και Ναούμ, ενώ ο Οκκάς στην Ανόρθωση δεν έχει στη διάθεση του, τους Γκαρσία, Ιωάννου, Γούλερι και Κάργα.

Θυμίζουμε ότι δεν θα υπάρξει παρουσία φίλων της Ανόρθωσης μετά και τα μέτρα που είχαν ανακοινωθεί από αστυνομία και ΚΟΠ.

 

 

Πλάνο Μπεργκ…
Η ΑΕΚ θα ξεκινήσει με τον Αθανασιάδη κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ στο 4-2-3-1 θα είναι ο Εκπολό, κεντρικοί αμυντικοί οι Μιλίσεβιτς και Ρομπέρζ και αριστερό μπακ ο Γκαρσία. Στην μεσαία γραμμή Πέρε Πονς και Ρόντεν, δεξιά της επίθεσης ο Φαράζ, αριστερά ο Μπρούνο Γκάμα, επιτελικός μέσος ο Αϊτόρ και στην κορυφή της επίθεσης ο Φραν Σολ.

Πλάνο Οκκά…
Η Ανόρθωση θα ξεκινήσει την ενδεκάδα της με σχηματισμό 3-5-2. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Ζίβκοβιτς, η τριάδα στην άμυνα θα αποτελείται από τους Μουγκαμπί, Μλάντοβιτς και Τεϊσέιρα, δεξιά θα κινείται ο Κονσεϊσάο και αριστερά ο Κίκο. Στην μεσαία γραμμή θα δούμε Αρτυματά, Χρυσοστόμου και Κριχόβιακ και στην κορυφή της επίθεσης τους Λόπες και Ίλιεφ.

Send this to a friend