Home Uncategorized Αναστασία Κωνσταντίνου: «Η ιστορία και η εμπειρία του Cavaway από μόνη της είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα»
Αναστασία Κωνσταντίνου: «Η ιστορία και η εμπειρία του Cavaway από μόνη της είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα»

Αναστασία Κωνσταντίνου: «Η ιστορία και η εμπειρία του Cavaway από μόνη της είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα»

Το Cavaway είναι μια εταιρεία με ξεχωριστή παρουσία στα επιχειρηματικά δρώμενα της πόλης μας καθώς δραστηριοποιείται στον χώρο του λιανικού και χονδρικού εμπορίου για περισσότερο από 20 χρόνια.

Ξεκίνησε ως μια τοπική επιχείρηση το 2003 από τον Βάσο Μωησέως ενώ από το 2018 είναι μέλος του Alexandrion Group ενός ομίλου με παγκόσμια δυναμική και παρουσία.

Είχαμε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση με την Αναστασία Κωνσταντίνου η οποία είναι η Υπεύθυνη Καταστήματος της Cavaway στην Λάρνακα.

 

 

Το Cavaway έχει παρουσία στην αγορά της Λάρνακας για περισσότερο από 20 χρόνια, ξεκινώντας ως μια τοπική επιχείρηση με στόχο να προσφέρει υψηλής ποιότητας ποτά και κρασιά.

«Από την αρχή, εστιάσαμε στη δημιουργία ενός χώρου όπου οι καταναλωτές μπορούν να βρουν μια μεγάλη ποικιλία από spirits, κρασιά και άλλα εκλεκτά προϊόντα. Η στρατηγική μας στην τοπική αγορά βασίστηκε στην άριστη εξυπηρέτηση πελατών και στην οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης. Σήμερα, το Cavaway θεωρείται το κορυφαίο σημείο πώλησης ποτών στηΛάρνακα, συνεχίζοντας να εξελίσσεται και να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις των πελατών».

Ποια θεωρείται είναι τα πλεονεκτήματα του Cavaway σε σχέση με τον ανταγωνισμό;

Η ιστορία και η εμπειρία του Cavaway από μόνη της είναι ένα σημαντικό πλεονέκτημα καθώς όπως έχω περιγράψει και προηγουμένως η εταιρεία μας έχει παρουσία στην αγορά πέραν των 20 χρόνων. Στην Cavaway έχουμε αναπτύξει μια κουλτούρα όπου κύριο της χαρακτηριστικό είναι η έννοια της για τον πελάτη και η μέγιστη ποιότητας εξυπηρέτησης του. Η κύρια διευθυντική ομάδα της Cavaway αποτελείτε από άτομα που μοιράζουν παρόμοιες αρχές και αξίες, οι οποίες μεταφέρονται σε όλο το προσωπικό. Για όλους εμάς, η μέγιστη εξυπηρέτηση του πελάτη είναι βασική μας αρχή και έννοια.

Ακόμη ένα από τα βασικά μας πλεονεκτήματα είναι η σωστή τιμολογιακή πολιτική. Φροντίζουμε οι τιμές μας να είναι ανταγωνιστικές, χωρίς να θυσιάζουμε την ποιότητα. Τέλος, η τεράστια ποικιλία από προϊόντα, ειδικάσε spirits και κρασια ενισχύει την παρουσία μας στην αγορά καθώς έχουμε την δυνατότητα να είμαστε “OneStopShop” για τους πελάτες μας.

Εδώ και 5 σχεδόν χρόνια το Cavaway είναι μέλος του Alexandrion Group. Τί σημαίνει για το Cavaway αυτή η εξέλιξη;

Η ένταξη του Cavaway στον Alexandrion Group πριν από σχεδόν 5 χρόνια αποτέλεσε ένα σημαντικό ορόσημο για την εταιρεία μας. Αυτή η εξέλιξη μας έδωσε τη δυνατότητα να ενισχύσουμε την παρουσία μας στην αγορά, βελτιώνοντας την ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Η υποστήριξη και η τεχνογνωσία που μας παρέχει ένας όμιλος με την δυναμική του Alexandrion μάς επιτρέπει να έχουμε πρόσβαση σε μεγαλύτερη ποικιλία ποτών και κρασιών, καθώς και σε πιο ανταγωνιστικές τιμές. Παράλληλα, ενδυναμώθηκε η σχέση μας με τους πελάτες, καθώς μπορούμε να ανταποκρινόμαστε ακόμα καλύτερα στις απαιτήσεις τους.

Πώς βοήθησε η συνεργασία με την Alexandrion Group στην ανάπτυξη του Cavaway;

Η συνεργασία μας με την Alexandrion Group έδωσε μια νέα δυναμική στο Cavaway. Ενισχύσαμε την γκάμα των προϊόντων μας και αποκτήσαμε πρόσβαση σε διεθνείς αγορές, γεγονός που μας επιτρέπει να προσφέρουμε ακόμα πιο ποιοτικά προϊόντα σε καλύτερες τιμές. Επίσης, μας παρείχαν στρατηγική καθοδήγηση που βοήθησεστην καλύτερη ανάπτυξή μας.

Το γεγονός ότι η Alexandrion Group είναι πλέον ο κύριος μέτοχος της Cavaway δεν έχει αλλοιώσει την κουλτούρα της εταιρείας;

Καμία σχέση. Το αντίθετο. Η κύρια διοικητική ομάδα είναι αμιγώς Κυπριακή με τεράστια παρουσία και εμπείρια στα επιχειρηματικά δρώμενα της Κύπρου και ιδιαίτερα της Λάρνακας. Συμμερίζονται και σέβονται την τεράστια ιστορία και παρουσία της Cavaway στην αγορά της Λάρνακας αλλά και την κουλτούρα της εταιρείας η οποία μέσω αυτής προωθούνται οι βασικές αξίες και αρχές της εταιρείας οι οποίες βασίζονται στο μέγιστο επίπεδο εξυπηρέτησης του πελάτη.

Από την άλλη, στην Cavaway συνδυάζουμε την έννοια μας για τον πελάτη με τα πλεονεκτήματα που μας επιτρέπει η παρουσία ενός τεράστιου ομίλου όπως είναι το Alexandrion Group.

Send this to a friend