Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Μιχαηλούδης: “Η ΑΕΚ είχε τη θέση ότι δεν επιθυμεί τους φίλους της ομάδας”
Μιχαηλούδης: “Η ΑΕΚ είχε τη θέση ότι δεν επιθυμεί τους φίλους της ομάδας”

Μιχαηλούδης: “Η ΑΕΚ είχε τη θέση ότι δεν επιθυμεί τους φίλους της ομάδας”

Ραδιοφωνικές δηλώσεις από τον εκπρόσωπο Τύπου της «Κυρίας» Χριστόφορο Μιχαηλούδη σχετικά με την απαγόρευση μετακίνησης φιλάθλων στο ΑΕΚ-Ανόρθωση.

Οι δηλώσεις του στο ΣΠΟΡ ΦΜ 95.0:

«Ολοκληρώθηκε η αστυνομική σύσκεψη και οι φίλοι της Ανόρθωσης δεν θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι της ομάδας στην ΑΕΚ Αρένα. Λάβαμε μία επιστολή από την ΚΟΠ που μας γνωστοποίησε ότι τα μεταξύ μας ματς με την ΑΕΚ δεν θα υπάρχει μετακίνηση φιλοξενούμενων οπαδών. Είναι μία απόφαση που μας βρίσκει αντίθετους, δεν είναι σίγουρα λύση να απαγορεύεις στους φίλους κάποιας ομάδας να μην πηγαίνουν γήπεδο γιατί δεν υπάρχει θέληση και ικανότητα να απομονώσεις τους ταραξίες. Εμείς θέλουμε να υπάρχει κόσμος στο γήπεδο.

 

 

Δεν ξέρω γιατί σε αυτό το ματς υπάρχει αυτή η απόφαση. Όπως αναφέρουμε και στην ανακοίνωση διαφωνούμε, ζημιώνει την ομάδα μας. Ο κόσμος είναι το στήριγμα μας. Είναι κάτι λυπηρό, δεν είναι λύση αυτή. Στην αστυνομική σύσκεψη η ΑΕΚ είχε τη θέση ότι δεν επιθυμεί τους φίλους της ομάδας για τον λόγο ότι κάποιοι δημιουργούν προβλήματα και δεν ήθελε να ρισκάρει την ασφάλεια των φιλάθλων.

Η Εκτελεστική επιτροπή της ΚΟΠ υποστήριξε αυτή τη θέση της ΑΕΚ. Εμείς δικαιούμαστε να πάρουμε 30 άτομα, εμείς επίσημα λέμε ότι αυτά τα άτομα δεν τα δεχόμαστε, δεν θα πάει κανείς. Ή όλοι ή κανένας. Δεν τις αποδεχόμαστε τις προσκλήσεις, θα πάει μόνο η ομάδα και το προσωπικό. Υπάρχουν σκέψεις να φέρουμε τον κόσμο μας στο ΠΑΠ με γιγαντοοθόνες. Η ΑΕΚ το ζήτησε αρχικά με επιστολή».

 

Send this to a friend