Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αποστόλου: Σε επικοινωνία με τον ΠτΔ για την Πανεπιστημιακή Σχολή στη Λάρνακα
Αποστόλου: Σε επικοινωνία με τον ΠτΔ για την Πανεπιστημιακή Σχολή στη Λάρνακα

Αποστόλου: Σε επικοινωνία με τον ΠτΔ για την Πανεπιστημιακή Σχολή στη Λάρνακα

Στην Εκπομπή Πρωτοσέλιδο φιλοξενήθηκε ο Βουλευτής της ΕΔΕΚ στην Λάρνακα, Ανδρέας Αποστόλου ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κρίσιμο για την πόλη μας θέμα της Πανεπιστημιακής Σχολής τονίζοντας ότι είναι σε συνεχή επικοινωνία με τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη, τον οποίο και έχει ενημερώσει για το γεγονός ότι δύο Υπουργοί/Υφυπουργοί του υποσκάπτουν την όλη προσπάθεια.

Όπως δήλωσε ο ίδιος, μετά από πολλά χρόνια κρίσης και μη υλοποίησης των υποσχέσεων από την Πολιτεία, η Λάρνακα και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχουν ολοκληρώσει όλα όσα έχουν ζητηθεί για την υλοποίηση της δέσμευσης αναφορικά με την Πανεπιστημιακή Σχολή στην πόλη μας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, όπως ανέφερε ο ίδιος στην εκπομπή, η δημιουργία μιας Πανεπιστημιακής Σχολής του ΤΕΠΑΚ είναι υψηλής προτεραιότητας γι’ αυτό και ο ίδιος ο Πρόεδρος επανέλαβε την δέσμευση του σε σχέση με το όλο θέμα.

 

 

Επί του θέματος, μάλιστα, ο κύριος Αποστόλου τόνισε ότι δεν είναι όλοι θετικοί στον περίγυρο του Προέδρου με αυτήν την εξέλιξη αφού υπάρχουν Υπουργοί που υποσκάπτουν την όλη προσπάθεια αλλά και τον ίδιο τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη για τοπικιστικούς ή μικροπολιτικούς λόγους.

Send this to a friend