Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ρόντεν: «Νοιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα καλό μέρος, ήταν ένα καλό βήμα»
Ρόντεν: «Νοιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα καλό μέρος, ήταν ένα καλό βήμα»

Ρόντεν: «Νοιώθω ότι βρίσκομαι σε ένα καλό μέρος, ήταν ένα καλό βήμα»

Τις εντυπώσεις του από την Κύπρο και την ΑΕΚ, την μη κλήση του στην εθνική ομάδα της Σουηδίας και την άρνηση του να επιστρέψει στην Έλφσμποργκ σχολίασε ο Μάρκους Ρόντεν σε δηλώσεις του σε σουηδική ιστοσελίδα.

Αρχικά είπε: «Είχα καταλάβει ότι ο Αντρέασον με θέλει σπίτι και από τότε που αποχώρησε από την Έλφσμποργκ είμαστε σε στενή επαφή. Έχω πολλούς φίλους στην ομάδα, όπως οι Νίκλας Χουλτ και Περ Φρικ, και είναι ξεκάθαρο πως η Έλφσμποργκ υπήρξε μία πολύ… ζεστή επιλογή το καλοκαίρι. Έτσι ήταν τα δεδομένα. Ζύγισα τα υπέρ και τα κατά. Είχα μία πρόταση από την Τουρκία για την οποία δεν ένιωθα πολύ σίγουρος και μετά εμφανίστηκε η ΑΕΚ κι ένιωσα ότι επρόκειτο για μία καλή και φανταστική περιπέτεια. Πάντα έλεγα ότι θα παίξω ξανά στην Έλφσμποργκ και είναι δύσκολο να πω εάν θα ήταν σωστό να το πράξω το καλοκαίρι, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον όταν το συμβόλαιό μου θα λήξει».

Για την απουσία του από την κλήση της Εθνικής Σουηδίας: «Τι πραγματικά πρέπει να σκέφτομαι γι’ αυτό; Καταλαβαίνω ότι μεγαλώνω και πως υπάρχει ένας νέος προπονητής που θέλει να επενδύσει σε νεαρότερους παίκτες. Πήγα πολύ καλά στην Τουρκία και ίσως εάν παρέμενα εκεί να ήταν ευκολότερο να λάβω κλήση απ’ ότι τώρα που παίζω στην Κύπρο, όμως πιστεύω πως είναι κάπως φυσιολογικό να ισχύει ότι ισχύει τώρα μ’ έναν νέο προπονητή και με μία αλλαγή γενιάς. Δεν το βλέπως ως κάτι περίεργο. Δεν ξέρω αν έχω αγωνιστεί στο τελευταίο μου παιχνίδι με την Εθνική. Ίσως να πάρει καιρό να το καταλάβω. Ποτέ δεν ξέρεις τι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, αλλά οι πιθανότητες είναι πολύ περισσότερες στο να έχω παίξει το τελευταίο μου παιχνίδι με την Εθνική παρά ν’ αγωνιστώ ξανά στην Εθνική».

 

 

Ακολούθως, πρόσθεσε: «Η ζωή στην Κωνσταντινούπολη είναι επίσης πραγματικά ωραία. Ήταν μία εντελώς τρελή πόλη. Τόσοι άνθρωποι και τόσο πολύ χάος. Είναι πιο ήρεμα στην Κύπρο (γέλια). Σε ποδοσφαιρικούς όρους, το ποδόσφαιρο δεν είναι όπως στην Τουρκία. Δεν μπορούν να συγκριθούν οι ομάδες με τις Μπεσίκτας, Γαλατάσαραϊ και Φενέρμπαχτσε. Είναι κάπως διαφορετικό, αλλά το πρωτάθλημα είναι καλό. Νιώθω ότι είμαι σε ένα καλό μέρος και πως αυτό ήταν ένα καλό βήμα για εμένα. Απολαμβάνουμε τους εαυτούς μας πάρα πολύ εδώ. Η ποδοσφαιρική καριέρα δεν διαρκεί για πάντα και αν μπορώ να είμαι στο εξωτερικό και να ζω το όνειρο ως ξένος επαγγελματίας, με κάνει να νιώθω καλά που μπορώ να το κάνω».

 

Send this to a friend