Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ο 3ος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου από το Metropolis Mall
Ο 3ος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου από το Metropolis Mall

Ο 3ος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου από το Metropolis Mall

Ο 3ος γύρος του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος Ράλι της Κυπριακής Ομοσπονδίας Αυτοκινήτου θα διεξαχθεί στις 12-13 Οκτωβρίου 2024 και αναμένεται να είναι γεμάτο δράση και αδρεναλίνη!!!

Με την πανηγυρική εκκίνηση του αγώνα το Σάββατο μεσημέρι από το Metropolis Mall, τα πληρώματα θα ριχτούν στη μάχη η οποία θα είναι ιδιαίτερα θερμή, όχι μόνο λόγω θερμοκρασιών, αλλά και λόγω ανταγωνισμού.

Τον αγώνα φιλοξενεί για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Metropolis Mall το οποίο παρέχει όλες τις διευκολύνσεις τόσο στους διαγωνιζόμενους όσο και στους διοργανωτές προσφέροντας χώρο ακόμα και για το αρχηγείο του αγώνα.

 

 

Όσον αφορά τον ανταγωνισμό, 3 πληρώματα φλερτάρουν με το Παγκύπριο Πρωτάθλημα Ράλι 2024 και είναι πανέτοιμοι για μεγάλες μάχες στις 6 ειδικές διαδρομές του αγώνα. Τα αδέλφια Εγγλέζου Γιώργος και Παύλος με το Mitsubishi Lancer evo IX, οι Σταύρος Αντωνίου και Δημήτρης Πιερή με το Mitsubishi Lancer evo X R4 καθώς και οι Κωνσταντίνος Σιόφερος με τον Κύρο Γεωργίου με το επίσης Mitsubishi Lancer evo X θα τα δώσουν όλα για να πάρουν κεφάλι στο Πρωτάθλημα.

Για να κερδίσουν τον αγώνα αλλά και για να μπουν στην μάχη για το φετινό πρωτάθλημα μπαίνουν στο παιχνίδι και οι Πέτρος Πέτρου με τον Αντώνη Χρυσοστόμου με το καινούργιο του όπλο το Mitsubishi Lancer evo IX αλλά και η έκπληξη του αγώνα ο Πρωταθλητής Αγώνων Ταχύτητας Γιάννος Ιωαννίδης με τον Ηλία Πιερή στη θέση του συνοδηγού με ακόμα ένα Mitsubishi Lancer evo IX οι οποίοι θα δοκιμάσουν να βάλουν δύσκολα στους πρωτοπόρους του Πρωταθλήματος.

Ακόμα μια σοβαρή υποψηφιότητα για την νίκη του αγώνα βάζουν οι Πέτρος Παντελή και Πάμπος Λαός με το Renault Clio Ra3 οι οποίοι μέχρι και τον τελευταίο αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος ήταν εκ των διεκδικητών του τίτλου. Μεγάλες μάχες θα γίνουν και στη δυκίνητη κατηγορία με τους μνηστήρες να είναι πολλοί.

Τα ξαδέρφια Θεοφάνους Θωμά με τον Άγγελο Ξενοφώντος με το Peugeot 106 και Χρυσόστομος Παντελή με τον συνοδηγό του και το Peugeot 208 R2 θα τα βάλουν με τους Νέστωρα Νεστωρίδη και Γιώργο Λυσάνδρου με το Honda Civic EP3, τον Μιχάλη Διομήδους με τον Αντρέα Ξενοφώντος με το επίσης Honda Civic EP3 , τον Αργύρη Σταύρου με τον Βασίλη Κυριάκου με το Suzuki Swift αλλά και με τον ταχύτατο νεαρό Μιχάλη Πάμπουκκα και Αρέστη Χειλίδη με το Peugeot 306 GTi.

Τα 22 πληρώματα το Σάββατο 12 Οκτωβρίου θα πρέπει να καλύψουν δύο φορές την ειδική διαδρομή Πυργά – Καλό Χωριό και μετά να επιστρέψουν στο Service Park για τις αναγκαίες επιδιορθώσεις και ανεφοδιασμό. Την Κυριακή το πρωί τα πληρώματα θα κάνουν από δύο περάσματα στις ειδικές διαδρομές Κοτσιάτη – Μαρκί και Αβδελερό – Κελιά και αφού περάσουν από το Service Park θα καταλήξουν στο Metropolis Mall όπου θα γίνει και ο πανηγυρικός τερματισμ

Send this to a friend