Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός» σύμμαχος των δρομέων του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας
Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός» σύμμαχος των δρομέων του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός» σύμμαχος των δρομέων του Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας

Η σωστή ενυδάτωση των δρομέων του 7ου Radisson Blu Διεθνούς Μαραθωνίου Λάρνακας θα γίνει και φέτος με σύμμαχο δροσιάς, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός».

Οι χιλιάδες δρομείς, θα μπορούν να ξεδιψάσουν και να λάβουν όλα τα θρεπτικά συστατικά από το αγαπημένο τους νερό, που θα βρίσκεται σε όλα τα σημεία ανεφοδιασμού κατά μήκος των διαδρομών, όπως επίσης και στις γραμμές εκκίνησης και τερματισμού.

Το αυθεντικό κυπριακό προϊόν, εμπλουτισμένο από τη φύση, με ωφέλιμα ιχνοστοιχεία και μέταλλα, προέρχεται από υψόμετρο 1235μ. Από το 1998, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός» στα 1235μ. εμφιαλώνεται απευθείας στην πηγή του ομώνυμου χωριού με τη χρήση εξειδικευμένου και σύγχρονου εξοπλισμού, διαδικασία που διασφαλίζει την απομάκρυνση ρυπογόνων παραγόντων που προκαλεί η επιβλαβής ανθρωπογενής δραστηριότητα.

 

 

Στη μακρόχρονη πορεία του, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Αγρός» στα 1235μ. διατηρεί επάξια κυρίαρχη θέση στις προτιμήσεις και την εμπιστοσύνη του κυπριακού καταναλωτικού κοινού, ως ένα premium, μοντέρνο, κορυφαίας ποιότητας και αξιοπιστίας προϊόν, για όλες τις ηλικίες.

Ο 7ος Radisson Blu Διεθνής Μαραθώνιος Λάρνακας είναι έτοιμος και φέτος να υποδεχθεί χιλιάδες δρομείς. Με σημείο εκκίνησης την παραλία των Φοινικούδων την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2024, αθλητές από όλο τον κόσμο θα γίνουν μέρος της μεγαλύτερης γιορτής του αθλητισμού στο νησί, συμμετέχοντας σε μία από τις 7 διαδρομές του.

Το πρόγραμμα ξεκινάει με τη βασική διαδρομή του Μαραθωνίου Δρόμου, του Ημιμαραθώνιου δρόμου και των 10χλμ. αγώνα δρόμου. Ακολουθούν οι διαδρομές των 5χλμ. αγώνα δρόμου και των 5χλμ. εταιρικού αγώνα, ενώ η ημέρα ολοκληρώνεται με το Fun Race 1χλμ. για ενήλικες και το McDonald’s™ Kids Race 1χλμ. για παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές:

https://www.larnakamarathon.com/

 

Send this to a friend