Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η εταιρεία Londou Bros διοργανώνει Fashion Masterclass με τη μοναδική Αλεξάνδρα Κατσαΐτη!
Η εταιρεία Londou Bros διοργανώνει Fashion Masterclass με τη μοναδική Αλεξάνδρα Κατσαΐτη!

Η εταιρεία Londou Bros διοργανώνει Fashion Masterclass με τη μοναδική Αλεξάνδρα Κατσαΐτη!

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη δεν χρειάζεται και ιδιαίτερες συστάσεις καθώς αποτελεί ίσως την πιο αναγνωρίσιμη και καταξιωμένη fashion και style expert στην Ελλάδα.

Η συνεργασία της με τα μεγαλύτερα περιοδικά μόδας αλλά και με τις πιο εντυπωσιακές τηλεοπτικές παραγωγές όπως επίσης και το γεγονός ότι η ίδια έχει “χτίσει” την εικόνα μερικών από των πιο καταξιωμένων εκπροσώπων της ελληνικής showbiz είναι μόνο λίγα από αυτά που αναφέρονται στο μακρύ και σημαντικό βιογραφικό της αλλά και μερικά απ’ όσα περιλαμβάνονται στην εμπειρία της γύρω από την μόδα. Τα τελευταία χρόνια η ίδια διοργανώνει και σεμινάρια για τη δύναμη που μπορεί να έχει η εικόνα τα οποία και γίνονται αμέσως sold out ενώ υπογράφει και τη δική της σειρά ρούχων.

Η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη λοιπόν έρχεται στην Κύπρο και μαζί με την εταιρεία Londou Bros διοργανώνουν στις 9 Οκτωβρίου, στο Londou Pret a Porter showroom στη Λάρνακα, ένα μοναδικό Fashion Masterclass στο οποίο οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία μεταξύ άλλων να δουν από κοντά τις συλλογές των brands που εκπροσωπεί η εταιρεία Londou Bros, για το Φθινόπωρο/ Χειμώνα 2024, να ενημερωθούν για τις τάσεις που επικρατούν και να κάνουν μαθήματα styling από την μοναδική στο είδος της Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

 

 

Επιπλέον θα μπορούν να εκπαιδευτούν από τα έμπειρα στελέχη της εταιρείας Londou Bros γύρω από το “χτίσιμο” της στρατηγικής μιας επιχείρησης που ασχολείται με την μόδα στα social media, για το τι είναι το visual merchandising αλλά και για το ποια είναι η στρατηγική που πρέπει να ακολουθούν οι επιχειρήσεις γύρω από τις πωλήσεις.

More Info: 9 Οκτωβρίου, 14:00 – 18:00, Londou Pret a Porter Showroom, Κλήμης 45, Αραδίππου 7101, Λάρνακα, 24634986. Για κρατήσειςEvent Booking.

 

Send this to a friend