Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Δύο πτήσεις, μία πριν το μεσημέρι και η άλλη το απόγευμα, έφθασαν χθες Κυριακή, στο αεροδρόμιο Λάρνακας, μεταφέροντας Αυστραλούς υπηκόους από τη Βηρυτό.

Υπενθυμίζουμε ότι το Σάββατο έφθασε το πρωί  πτήση από την Βηρυτό μεταφέροντας 229 Αυστραλούς υπηκόους, ενώ απόγευμα προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας άλλη μία πτήση, μεταφέροντας 179 επίσης υπηκόους της Αυστραλίας.

Εξάλλου μικρό στρατιωτικό αεροσκάφος της Σλοβακίας, κατάφερε με τρεις πτήσεις να απομακρύνει περίπου 100 άτομα από το Λίβανο, οι οποίοι αναχώρησαν για τη χώρα τους το βράδυ Σαββάτου.

 

 

Εν τω μεταξύ συνεχίστηκαν και χθες, Κυριακή οι πτήσεις ισραηλινών κυρίως αεροπορικών εταιρειών, μεταξύ Τελ Αβίβ και Λάρνακας μεταφέροντας πολίτες του Ισραήλ που αναχωρούσαν από την χώρα λόγω της κατάστασης που επικρατεί στην περιοχή της Μέσης Ανατολής. Εν τω μεταξύ συνεχίζουν να καταφτάνουν στις μαρίνες Λάρνακας και Αγίας Νάπας, ιδιωτικά σκάφη από το Λίβανο μεταφέροντας ευρωπαίους πολίτες και Διπλωματικό και Διοικητικό Προσωπικό Πρεσβειών.

 

Μέλη της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, σε συνεργασία με μέλη του Τμήματος Τελωνείου, ανέκοψαν για έλεγχο 58χρονη γυναίκα, η οποία είχε αφιχθεί στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Κατά την διάρκεια του ελέγχου εντοπίστηκε στην τσάντα που είχε στην κατοχή της μία νάιλον συσκευασία, περιτυλιγμένη με μαύρη κολλητική ταινία, η οποία περιείχε άσπρη σκόνη κοκαΐνης, συνολικού βάρους δύο κιλών και 116 γραμμαρίων.

Τα ναρκωτικά, τα οποία προορίζονταν για την εγχώρια αγορά, κατασχέθηκαν και στάλθηκαν για επιστημονικές εξετάσεις, ενώ η 58χρονη συνελήφθη. Μετέπειτα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας κι εναντίον της εκδόθηκε διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Εναντίον της εξετάζονται αδικήματα εισαγωγής ναρκωτικών και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα, τα οποία επισύρουν πολυετείς ποινές φυλάκισης σε περίπτωση καταδίκης από το δικαστήριο.

 

Send this to a friend