Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Μεθυσμένη προκάλεσε πανικό – Χαστούκισε αστυνομικό που πήγε να την ηρεμίσει
Μεθυσμένη προκάλεσε πανικό – Χαστούκισε αστυνομικό που πήγε να την ηρεμίσει

Μεθυσμένη προκάλεσε πανικό – Χαστούκισε αστυνομικό που πήγε να την ηρεμίσει

 

 

Στη σύλληψη 53χρονης γυναίκας προχώρησαν χθες το βράδυ μέλη του Αστυνομικού Σταθμού Παραλιμνίου για τα διερευνώμενα αδικήματα της μέθης, δημόσιας εξύβρισης, επίθεσης σε αστυνομικό με πρόκληση πραγματικής σωματικής βλάβης, ανησυχίας και διασάλευσης της ειρήνης.

Συγκεκριμένα λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου ότι 53χρονη γυναίκα η οποία βρισκόταν σε κατάσταση μέθης συμπεριφερόταν με τρόπο που προκαλούσε ανησυχία.

Με τη μετάβαση των αστυνομικών στο σημείο, διαπίστωσαν ότι η 53χρονη βρισκόταν σε κατάσταση μέθης και φώναζε δυνατά. Όταν τα μέλη προσπάθησαν να την ηρεμήσουν και να της εξηγήσουν το λόγο παρουσίας τους στο μέρος, η 53χρονη επιτέθηκε εναντίον γυναίκας αστυνομικού χαστουκίζοντας την και ακολούθως την εξύβρισε με αποτέλεσμα να συλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα της επίθεσης και δημόσιας εξύβρισης εναντίον αστυνομικού, ανησυχίας και διασάλευσης της ειρήνης.

 

Ακολούθως η 53χρονη μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Παραλιμνίου όπου και εκεί συνέχιζε να συμπεριφέρεται με τον ίδιο τρόπο, με αποτέλεσμα να επανασυλληφθεί για τα αυτόφωρα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας και διασάλευσης της ειρήνης.

Στη συνέχεια και κατά τις πρωινές ώρες στις 02/10/2024 η 53χρονη, αφού κατηγορήθηκε γραπτώς, αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα ενώπιον Δικαστηρίου. Το μέλος της Αστυνομίας επισκέφθηκε το Τ.Α.Ε.Π. του Γενικού Νοσοκομείου Αμμοχώστου και αφού εξετάστηκε από τον επί καθήκοντι ιατρό διαπιστώθηκε ότι φέρει ερυθρότητα στο δεξί αυτί και εκδορές στο δεξί χέρι.

Send this to a friend