Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 4η χρονιά το Vegan Fam Festival στο Ψεματισμένο
Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 4η χρονιά το Vegan Fam Festival στο Ψεματισμένο

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία για 4η χρονιά το Vegan Fam Festival στο Ψεματισμένο

 

 

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε για 4η χρονιά το Vegan Fam Festival, προσελκύοντας πλήθος κόσμου κάθε ηλικίας από όλο το νησί. Το φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε το σαββατοκύριακο 14 & 15 Σεπτεμβρίου, στον ειδυλλιακό χώρο του Πάρκου Αιωνόβιων Ελαιών στον Ψεματισμένο, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία για τους επισκέπτες.

To Vegan Fam Festival, αφιερωμένο στην προώθηση της αρμονικής συνύπαρξης του ανθρώπου με τη φύση, γιόρτασε τη ζωή σε όλες τις μορφές της, αναδεικνύοντας παράλληλα την ηθική κατανάλωση και τον βιώσιμο τρόπο ζωής.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα πλούσιο πρόγραμμα, το οποίο περιλάμβανε σεμινάρια και ομιλίες από ειδικούς σε θέματα δικαιωμάτων των ζώων, περιβάλλοντος, υγείας και διατροφής, αλλά και διασκεδαστικές δραστηριότητες, όπως μαθήματα ευεξίας, παιδικά εργαστήρια και ζωντανή μουσική.

 

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον τράβηξε η παιδική γωνιά, όπου οι μικροί επισκέπτες ζωγράφισαν, φύτεψαν λαχανικά και αρωματικά φυτά, μαθαίνοντας παράλληλα για τη σημασία της προστασίας του περιβάλλοντος.

Στον χώρο της vegan αγοράς, οι επισκέπτες ανακάλυψαν μια πλούσια ποικιλία προϊόντων, από τρόφιμα και ποτά μέχρι συμπληρώματα διατροφής, καλλυντικά, ρούχα, κοσμήματα και πολλά άλλα.

Η μέρα κορυφωνόταν με ζωντανές μουσικές παραστάσεις, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα που συνδύαζε διασκέδαση και απόλυτη χαλάρωση.

To Vegan Fam Festival συνεχίζει να αποτελεί έναν σημαντικό θεσμό για την Κύπρο, φέρνοντας κοντά ανθρώπους που μοιράζονται κοινές αξίες για τον σεβασμό στη ζωή και το περιβάλλον.

VF-17.jpg

A soc-206.jpg

VF-77.jpg

Send this to a friend