Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Δικαστήριο Λάρνακας: Αποκλεισμός από τα γήπεδα σε 18χρονο για ρόπαλο στο Ανόρθωσις – ΑΕΚ
Δικαστήριο Λάρνακας: Αποκλεισμός από τα γήπεδα σε 18χρονο για ρόπαλο στο Ανόρθωσις – ΑΕΚ

Δικαστήριο Λάρνακας: Αποκλεισμός από τα γήπεδα σε 18χρονο για ρόπαλο στο Ανόρθωσις – ΑΕΚ

 

 

Διάταγμα αποκλεισμού από τους αθλητικούς χώρους, εξέδωσε τη Δευτέρα, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, σε 18χρονο, μετά από εκδίκαση υπόθεσης που αφορά στην κατοχή επιθετικού οργάνου, που είχε εντοπιστεί στην κατοχή του, κατά τον έλεγχο εισόδου, για τον αγώνα ποδοσφαίρου μεταξύ των ομάδων ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ και ΑΕΚ, τον περασμένο Αύγουστο, στη Λάρνακα.

Ο ποδοσφαιρικός αγώνας διεξήχθη την Κυριακή, 11 Αυγούστου, στο στάδιο «Αντώνης Παπαδόπουλος», στη Λάρνακα. Δέκα λεπτά πριν την έναρξη του αγώνα στις 7.00 το βράδυ, κατά τη διάρκεια των ελέγχων που γίνονταν στις εισόδους του σταδίου, στην κατοχή του 17χρονου τότε νεαρού, εντοπίστηκε ένα μεταλλικό πτυσσόμενο ρόπαλο, με αποτέλεσμα αυτός να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Αυτός οδηγήθηκε στα γραφεία του ΤΑΕ Λάρνακας, όπου με το πέρας των αστυνομικών εξετάσεων, κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος γύρω στις 9.00 το βράδυ της Κυριακής.

 

Την επομένη, η Αστυνομία προχώρησε στην καταχώρηση της υπόθεσης για εκδίκαση από το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας. Ενώπιον του Δικαστηρίου κλήθηκε και παρουσιάστηκε ο τότε ανήλικος 17χρονος, ο οποίος παραδέχθηκε τη διάπραξη του υπό εκδίκαση αδικήματος.

Η δικαστική διαδικασία για επιβολή ποινής ορίστηκε στις 23 Σεπτεμβρίου, ενώ εναντίον του, είχε εκδοθεί προσωρινό δικαστικό διάταγμα αποκλεισμού από τους αθλητικούς χώρους, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.

Το πρωί της Δευτέρας, 23 Σεπτεμβρίου, το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, εξέδωσε στον 18χρονο, διάταγμα αποκλεισμού του από τους αθλητικούς χώρους, για περίοδο έξι μηνών, με ισχύ από τις 12 Αυγούστου, όταν και είχε εκδοθεί το προσωρινό διάταγμα αποκλεισμού.

Παράλληλα, το Επαρχιακό Δικαστήριο, επέβαλε ως ποινή στον 18χρονο, όρους κοινοτικής εργασίας, για δύο έτη, συνολικής διάρκειας 100 ωρών, με ισχύ από τις 23 Σεπτεμβρίου, 2024.

 

Send this to a friend