Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ Υπό τριήμερη κράτηση η 25χρονη στη Λάρνακα που έκλεψε και παρέσυρε με το αυτοκίνητο 89χρονο
Υπό τριήμερη κράτηση η 25χρονη στη Λάρνακα που έκλεψε και παρέσυρε με το αυτοκίνητο 89χρονο

Υπό τριήμερη κράτηση η 25χρονη στη Λάρνακα που έκλεψε και παρέσυρε με το αυτοκίνητο 89χρονο

 

 

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας, εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης, για τρείς μέρες εναντίον γυναίκας ηλικίας 25 ετών, για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση ληστείας, που φέρεται να διαπράχθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης στην επαρχία Λάρνακας, εναντίον άντρα ηλικίας 89 ετών.

Σε ανακοίνωση του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας αναφέρεται ότι “γύρω στις 2.20 το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Σεπτεμβρίου, λήφθηκε πληροφορία για διάπραξη ληστείας, με θύμα άντρα, ηλικίας 89 ετών, στην περιοχή Ορόκλινης.

Στην περιοχή έσπευσαν για εξετάσεις μέλη της Αστυνομίας, τα οποία εντόπισαν τον 89χρονο άντρα, να είναι τραυματισμένος, εξωτερικά της κατοικίας του”.

 

Όπως ανέφερε στην Αστυνομία ο 89χρονος «λίγο νωρίτερα, γνωστή του γυναίκα μετέβηκε στην κατοικία του και έκλεψε το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε χρηματικό ποσό. Ο ίδιος ακολούθησε την ύποπτη στο αυτοκίνητο της και προσπάθησε να την αποτρέψει, ωστόσο η ύποπτη τον παρέσυρε με το αυτοκίνητο της, με το οποίο στη συνέχεια εγκατέλειψε το σημείο».

Ο 89χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου έτυχε ιατρικών εξετάσεων και αφού διαπιστώθηκε ότι έφερε τραύμα στο αριστερό ισχίο, κρατήθηκε για νοσηλεία.

Από εξετάσεις που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας «εξακριβώθηκαν τα στοιχεία του οχήματος, με το οποίο είχε διαφύγει η ύποπτη γυναίκα. Το όχημα εντοπίστηκε κατά τις έρευνες στην περιοχή, να βρίσκεται σταθμευμένο εξωτερικά της κατοικίας της 25χρονης ιδιοκτήτριας του».

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η γυναίκα «εντοπίστηκε στην κατοικία της και ανακρινόμενη παρέδωσε στα μέλη της Αστυνομίας μέρος των κλοπιμαίων χρημάτων. Με τη συγκατάθεση της 25χρονης, ερευνήθηκε το αυτοκίνητο της, εντός του οποίου ανευρέθηκε το πορτοφόλι του 89χρονου».

Η 25χρονη συνελήφθη για αυτόφωρα αδικήματα, ενώ αργά χθες το βράδυ, συνελήφθη και με δικαστικό ένταλμα σύλληψης, το οποίο εκδόθηκε για σκοπούς διερεύνησης της υπόθεσης ληστείας.

Σήμερα το πρωί η γυναίκα οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα κράτησης για τρεις μέρες.

Την υπόθεση διερευνά ο Αστυνομικός Σταθμός Ορόκλινης.

 

Send this to a friend