Saphire Residence

Saphire Residence

 

 

Το Sapphire είναι ένα νέο, μοντέρνο έργο που αποτελείται από διαμερίσματα ενός και δύο υπνοδωματίων, καθώς και ρετιρέ διαμερίσματα, σχεδιασμένο να καλύπτει τις πολυεπίπεδες ανάγκες νέων ζευγαριών και οικογενειών.

Το θα βρίσκετε σε έναν από πιο εντυπωσιακούς λόφους της Λεμεσού, στην προνομιούχα περιοχή του Αγίου Αθανασίου.

Βρίσκεται σε μια από τις πιο ελκυστικές τοποθεσίες της πόλης, με εύκολη πρόσβαση σε πληθώρα ανέσεων και άμεση σύνδεση με τον αυτοκινητόδρομο, επιτρέποντας γρήγορη μετάβαση στις άλλες πόλεις της Κύπρου.

 

Στην Infinity, δίνουμε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια και φροντίζουμε κάθε στοιχείο του σχεδιασμού να είναι αρμονικά συνδεδεμένο με το υπόλοιπο σύνολο. Κάθε διαμέρισμα έχει σχεδιαστεί με ανοιχτούς χώρους και μεγάλες βεράντες, δημιουργώντας ένα περιβάλλον που προάγει τη χαλάρωση και την άνεση.

Οι κάτοικοι του Sapphire από τον δεύτερο όροφο και πάνω, απολαμβάνουν εκπληκτική θέα στη Μεσόγειο, ενώ οι ιδιοκτήτες των ρετιρέ διαμερισμάτων θα έχουν και ιδιωτική πισίνα στο roof garden τους, απολαμβάνοντας έτσι μια πολυτελή και χαλαρωτική διαβίωση.

Το έργο αποτελείται από συνολικά 8 διαμερίσματα. Ειδικότερα, περιλαμβάνει:

  • Τέσσερα διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων στον 1ο και 2ο όροφο,
  • Δύο διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου στον 1ο και 2ο όροφο,
  • Δύο ρετιρέ διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων με ιδιωτικό roof garden και πισίνα στον 3ο όροφο.

 

Όπως μαρτυρά το όνομά του, το Sapphire είναι πραγματικά ένα αρχιτεκτονικό κόσμημα που συνδυάζει την κομψότητα με την άριστη λειτουργικότητα, προσφέροντας ένα μοναδικό οικιστικό έργο υψηλών προδιαγραφών.

 

 

 

 

 

 

 

Send this to a friend