Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ “3ο Zorba Cyprus International Zeibekiko & Greek Dance Festival” 20 – 22 Σεπτεμβρίου 2024 στο Παραλιακό Μέτωπο της Λάρνακας
“3ο Zorba Cyprus International Zeibekiko & Greek Dance Festival” 20 – 22 Σεπτεμβρίου 2024 στο Παραλιακό Μέτωπο της Λάρνακας

“3ο Zorba Cyprus International Zeibekiko & Greek Dance Festival” 20 – 22 Σεπτεμβρίου 2024 στο Παραλιακό Μέτωπο της Λάρνακας

 

 

Το “3ο Zorba Cyprus International Zeibekiko & Greek Dance Festival”, πραγματοποιείται ως ετήσιος πλέον θεσμός με την στήριξη του Δήμου Λάρνακας, από τις 20 μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου 2024 και περιλαμβάνει θεματικά master classes από διακεκριμένους χοροδιδασκάλους από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό, ζωντανές μουσικοχορευτικές παραστάσεις στην εξέδρα των Φοινικούδων, παρουσιάσεις των Σχολών χορού από την Κύπρο και το εξωτερικό σε εκδηλώσεις στο Κάστρο Λάρνακας, παρελάσεις και Street dancing στο παραλιακό μέτωπο, θεματικές χορευτικές εθνικ βραδιές, αλλά και ξεναγήσεις για όσους επέλεξαν να φιλοξενηθούν στα ξενοδοχεία της παραλιακής Λάρνακας και να ανακαλύψουν τις σαγηνευτικές ομορφιές της παλιάς πόλης.

Την έναρξη του Φεστιβάλ, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Σεπτεμβρίου στις 8.30μμ. στην εξέδρα των Φοινικούδων, θα κηρύξει ο Αντιδήμαρχος Λάρνακας κ. Ιάσωνας Ιασωνίδης, σε μια πανηγυρική μουσικοχορευτική τελετή με τη συμμετοχή 300 και πλέον καλλιτεχνών, χορευτών και μουσικών.

Τα Master Classes θα πραγματοποιηθούν στις 21 και 22 Σεπτεμβρίου 2024 στον Πολυδύναμο Πολυχώρο Κοινωνικής Πρόνοιας και Απασχόλησης του Δήμου Λάρνακας, από 20 διακεκριμένους χοροδιδασκάλους από την Ελλάδα, την Κύπρο και το εξωτερικό.  Τα Street dancing και οι παρελάσεις των χορευτών θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο και την Κυριακή, 21 και 22 Σεπτεμβρίου από τις 5.00 μέχρι τις 7.00 το απόγευμα στο παραλιακό μέτωπο της Λάρνακας, ενώ οι τρείς θεματικές χορευτικές εθνικ βραδιές θα φιλοξενηθούν στο “36 Bay Street” στην παραλιακή λεωφόρο.

 

Τέλος, στο πλαίσιο της φετινής διοργάνωσης, θα πραγματοποιηθεί ο πρώτος Διεθνής Διαγωνισμός Ελληνικών Λαϊκών Χορών “1st Cyprus Zorba Dance Championship”.

Περισσότερες πληροφορίες, αναλυτικά προγράμματα των εκδηλώσεων και των master classes, καθώς και φωτογραφικό υλικό από προηγούμενες διοργανώσεις μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα μας https://cypruszorbafestival.com. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 7007 0907.

 

 

 

 

Send this to a friend