Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά για την Αστυνομία όσον αφορά τα αίτια θανάτου του Alexandar Gligorijevic
Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά για την Αστυνομία όσον αφορά τα αίτια θανάτου του Alexandar Gligorijevic

Όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά για την Αστυνομία όσον αφορά τα αίτια θανάτου του Alexandar Gligorijevic

 

 

ΓΡΑΦΕΙ ο ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Στον Alexandar Gligorijevic, 27 χρόνων, από την Σερβία, ανήκει η σορός που εντοπίστηκε σε μουμιοποιημένη κατάσταση σε δασώδη περιοχή της Αγίας Νάπας, στις 5 Σεπτεμβρίου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία Αμμοχώστου, ολοκληρώθηκαν οι εργαστηριακές εξετάσεις για την ταυτοποίηση της σορού που βρέθηκε σε μη αναγνωρίσιμη κατάσταση κι επιβεβαιώθηκε πως πρόκειται για τον νεαρό Σέρβο, ο οποίος είχε έλθει στην Κύπρο για διακοπές και καταγγέλθηκε ως ελλείπον πρόσωπο από τις 27 περασμένου Ιουλίου.

 

Η οικογένεια του Alexandar Gligorijevic βρισκόταν στην Κύπρο το τελευταίο διάστημα σε μια απεγνωσμένη προσπάθεια να εντοπίσει τον γιο της. Λόγω, όμως, της κατάστασης της σορού, ήταν εξαιρετικά δύσκολο να διευκρινιστεί η ταυτότητα του νεκρού.

Όσον αφορά τα αίτια θανάτου του 27χρονου, όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοικτά για την Αστυνομία εν’ αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων. Η υπόθεση συνεχίζει να τελεί υπό διερεύνηση από το ΤΑΕ Αμμοχώστου. Αφού ολοκληρωθεί ο φάκελος της, θα σταλεί στη Γενική Εισαγγελία για οδηγίες.

Ο Alexandar Gligorijevic είχε εξαφανιστεί από τον χώρο διαμονής του στην Αγία Νάπα, όπου είχε πάει για διακοπές. Όλα τα υπάρχοντά του βρέθηκαν στον ξενώνα όπου διέμενε (δεν έκανε check out), εκτός από το διαβατήριό του. Σύμφωνα με ανάρτηση που είχε κάνει φίλος του, ο 27χρονος ταξίδεψε στην Κύπρο στις 18 Ιουλίου.

Το άτομο αυτό ανέφερε πως για τελευταία φορά μίλησε με τον Alexandar στις 21 Ιουλίου κι έδειχνε πως ήταν πολύ καλά. Η μητέρα του 27χρονου επικοινώνησε στις 28 Ιουλίου με τον φίλο του, αναφέροντάς του πως είχε δηλώσει τον γιο της ως ελλείπον πρόσωπο στην Αστυνομία, διότι δεν είχε καθόλου νέα του. Το κινητό του δεν ήταν προσβάσιμο, ενώ δεν είχε δώσει σημεία ζωής ούτε στα social media. Ο ιδιοκτήτης του ξενώνα ανέφερε ότι το βράδυ της 26ης Ιουλίου, γύρω στα μεσάνυχτα, ο 27χρονος είχε αναχωρήσει για βραδινή έξοδο. Οι τσάντες και τα πράγματά του παρέμειναν στο κατάλυμα και τώρα βρίσκονται στην κατοχή της Αστυνομίας.

 

Send this to a friend