Home ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ Πρόεδρος ο Λευτέρης Αθανασίου για δεύτερη θητεία – Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Κύπρου
Πρόεδρος ο Λευτέρης Αθανασίου για δεύτερη θητεία – Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Κύπρου

Πρόεδρος ο Λευτέρης Αθανασίου για δεύτερη θητεία – Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στον Σύνδεσμο Διαφημιζομένων Κύπρου

 

 

Στην πρόσφατη Γενική Συνέλευσή του, ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου εξέλεξε νέο Διοικητικό Συμβούλιο. Την προεδρία του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου για τα επόμενα δύο χρόνια αναλαμβάνει ο Λευτέρης Αθανασίου(Epic), ο οποίος εκλέγεται στη θέση αυτή για δεύτερη θητεία.

Αντιπρόεδρος ανέλαβε η Σοφία Τσενέ (Zorbas), Γραμματέας η Δανάη Νικολάου (Cyta) και Ταμίας η Τίνα Γαβριηλίδη (IPH). Μέλη του ΔΣ είναι επίσης οι: Κωνσταντίνος Ανανιάδης (Unicars), Αλεξία Μακρίδου (ΟΑΥ), Ελπίδα Λουκά Μιχαηλίδη (CNP),Αιμιλία Ορφανίδου (Universal Life) και Σωτηρούλλα Σωτηρίου (Χαραλαμπίδης Κρίστης).

Ο Λευτέρης Αθανασίου δήλωσε:

 

«Ευχαριστώ πολύ τα μέλη του Συνδέσμου Διαφημιζομένων Κύπρου για την εμπιστοσύνη τους και την επανεκλογή μου στην προεδρία του ΣΔΚ. Την προηγούμενη διετία προχωρήσαμε σε αρκετές αλλαγές στον σύνδεσμο, με βασικό ζητούμενο να είμαστε πιο εξωστρεφείς, να παρέχουμε περισσότερη και πιο αναβαθμισμένη εκπαίδευση στα μέλη και να είμαστε πιο δυναμικοί όσον αφορά στα θέματα που επηρεάζουν και απασχολούν τον κλάδο μας. Τα μέλη επιβεβαίωσαν ότι είμαστε στη σωστή κατεύθυνση. Εκτιμώ ότι στην επόμενη διετία θα κινητοποιηθούμε ακόμη περισσότερο και θα προσφέρουμε πιο πολλά σε ακόμη περισσότερα μέλη.»

Ο Σύνδεσμος Διαφημιζομένων Κύπρου είναι μη κερδοσκοπικός φορέας που εκπροσωπεί τις διαφημιζόμενες επιχειρήσεις στην Κύπρο. Είναι μέλος της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Διαφημιζομένων από το 2004. Όραμα του συνδέσμου, η δημιουργία ενός υγιούς και αναπτυξιακού εμπορικού περιβάλλοντος στο οποίο τα brands μπορούν να ξεχωρίσουν και να οικοδομήσουν σχέσεις εμπιστοσύνης και ειλικρινούς επικοινωνίας με τον καταναλωτή και τους υπόλοιπους stake holders. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο [email protected]

Send this to a friend