Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Οι Σαββατιάτικες Δραστηριότητες επιστρέφουν ξανά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου
Οι Σαββατιάτικες Δραστηριότητες επιστρέφουν ξανά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου

Οι Σαββατιάτικες Δραστηριότητες επιστρέφουν ξανά στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου

 

 

Με νέα, συναρπαστικά και ποικίλα θέματα, τα παιδιά ηλικίας 4 – 12 ετών, θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν να μάθουν και να διασκεδάσουν.

Οι μικροί μας φίλοι θα συμμετέχουν σε εκπαιδευτικές δράσεις που καλλιεργούν την αγάπηγια το διάβασμα  και ενισχύουν το γνωστικό τους ενδιαφέρον.

Η θεματολογία είναι ποικίλη και περιλαμβάνει:
διαδραστικά παιχνίδια,
αφηγήσεις παραμυθιών,
ζωγραφική,
θεατρικό εργαστήρι κ.α.
το κάθε Σάββατο θα είναι μια νέα περιπέτεια γεμάτη φαντασία και γνώση‼️
πρώτος μας καλεσμένος θα είναι ο: Θωμάς Περικλέους ή αλλιώς Tomas de la magia!
Θέμα: Ψυχαγωγός – Καλλιτέχνης
motto του: “Αχ πώς να σωθείς απ’ την πραγματικότητα όταν δεν είσαι πια παιδί…”
ημέρα: Σάββατο και ώρα: 10.00 π.μ. εκεί όπου η λογική σταματά και αρχίζει … η Μαγεία!  “Ο Tomas de la Magia” θα μας ταξιδέψει στην τέχνη της ταχυδακτυλουργίας  με το ξεχωριστό του χιούμορ, την ανεξάντλητη ενέργεια και την ειλικρινή του αγάπη για τα παιδιά θα δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα που θα μαγέψει και θα ενθουσιάσει τα παιδιά θα απολαύσουν ένα μαγικό ταξίδι γεμάτο αγωνία, μυστήριο  και περιπέτεια,μία εμπειρία που υπόσχεται να αφήσει ανεξίτηλες αναμνήσεις τόσο στους μικρούς, όσο και στους μεγάλους!

 

Βιογραφικό σημείωμα:
γεννημένος το 1988 με καταγωγή την ακριτική Δερύνεια, σπούδασε στη Λάρισα και είναι απόφοιτος του Τμήματος Τεχνολογίας Ιατρικών Εργαστηρίων.

Το πάθος του για αναζήτηση, περιπέτεια και δημιουργία νέων εμπειριών ξύπνησε παράλληλα με τις σπουδές του, όταν άρχισε να παρουσιάζει τις πρώτες του μαγικές παραστάσεις στη Λάρισα, ενσωματώνοντας στοιχεία χορού και θεάτρου.
🇨🇾 ξεκίνησε περιοδείες σε όλη την Ελλάδα 🇬🇷 και παρακολούθησε σεμινάρια από κορυφαίους σύγχρονους μάγους της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Το 2013 εκπροσώπησε την Κύπρο στο Βαλκανικό Φεστιβάλ Μαγείας στη Σόφια, Βουλγαρία 🇧🇬.
Η πολυετής εμπειρία του στο χώρο της ψυχαγωγίας τον έκανε να συνεργάζεται με διάφορους φορείς και να παρουσιάζει τα show του σε ξενοδοχεία, εταιρικά events, παιδικά πάρτι και εκδηλώσεις, ο συνδυασμός της μαγείας με τον κωμικό τρόπο έκφρασης, είναι στοιχεία που τον καθορίζουν και ενισχύουν τη ζωντάνια και τη διασκέδαση του κοινού, προσφέροντας μια ευχάριστη νότα και εμπειρία.

Την έναρξη των προγραμμάτων, θα χαιρετίσουν η Πρόεδρος Πολιτισμού και Εκδόσεων κ. Μαρία Πάτσαλου και Δημοτικοί Σύμβουλοι στην Επιτροπή Πολιτισμού: Χαρίλαος Κυπρίδεμος, Χαράλαμπος Σακκάς και Μαρία Ξιούρουππα.

➡️ Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους‼️
☎️ για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο τηλ. 99724463

Send this to a friend