Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Τέλος οι Σόουζα και Τζινέλα, μέσα με Απόλλωνα ο Παρούτης
Τέλος οι Σόουζα και Τζινέλα, μέσα με Απόλλωνα ο Παρούτης

Τέλος οι Σόουζα και Τζινέλα, μέσα με Απόλλωνα ο Παρούτης

 

 

Ο Υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της Ανόρθωσης, Χριστόφορος Μιχαηλούδης σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στην ισοπαλία της πρεμιέρας, τα μεταγραφικά και τα αγωνιστικά νέα ενόψει της συνέχειας.

Αναλυτικά:

Για την ισοπαλία με Ομόνοια Αραδίππου: «Θέλαμε να μπούμε με το δεξί με νίκη και ειδικά μπροστά από τον κόσμο μας αλλά δεν τα καταφέραμε. Το τονίσαμε και πριν το παιχνίδι ότι πρεμιέρα με ομάδες που τώρα ήρθαν στην κατηγορία κρύβουν παγίδες. Βλέπουμε μπροστά, ήταν απώλεια αλλά κάθε αρχή και δύσκολη, δεν χάθηκε τίποτε είναι πολλά τα παιχνίδια. Η προσοχή μας πλέον είναι στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα το Σάββατο».

 

Για την ενίσχυση: «Βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Είχαμε τις καλές στιγμές αλλά ήμασταν άτυχοι όπως την τριπλή φάση με Λόπες και Κονσεισάο. Με τις προσθήκες που θα γίνουν θα δούμε καλύτερη Ανόρθωση στη συνέχεια.

Για την στήριξη του κόσμου: «Ξεπεράσαμε τις 4500 διαρκείας και τους ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κάνουν για την ομάδα. Μας στηρίζουν και στους αγώνες όπως και στην πρεμιέρα με 5500 χιλιάδες περίπου εισιτήρια. Οι παίκτες πρέπει να ανταποδώσουν και να τους δώσουν χαρές.

Για τον Σόουζα και τον Τζινέλα: «Ο Σόουζα ενημέρωσε ότι δεν θα έρθει αφού βρήκε άλλη ομάδα. Βλέπουμε άλλες περιπτώσεις για επιθετικό. Για τον Τζινέλα υπήρξαν συζητήσεις αλλά και αυτή η περίπτωση δεν θα προχωρήσει».

Αγωνιστικά νέα: «Ο Σπόλιαριτς πλέον είναι έτοιμος, ο Παρούτης θα είναι παρών με τον Απόλλωνα και δεν θα αγωνιστεί με την Πάφο λόγω της 2ης κίτρινης κάρτας. Ο Τεισέιρα επέστρεψε στις προπονήσεις και είναι διαθέσιμος».

Για τους Πριέτο, Μουσοντά και Κάργα: «Υπάρχει συζήτηση με τον Πριέτο για διακανονισμό και περιμένουμε. Ο Μουσοντά είχε πρόβλημα τραυματισμού, επιστρέφει σιγά σιγά και δεν υπάρχει νεότερο. Ο Κάργας είναι Κύπρο κάνει την αποθεραπεία του και με το νέο έτος ίσως να υπολογίζεται στην ομάδα».

Για τους Ρώσους επενδυτές: «Δεν έκλεισε το θέμα των Ρώσων επενδυτών. Υπάρχουν ακόμα συζητήσεις, θέλουν τον χρόνο τους κι αυτοί».

Send this to a friend