Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Πολιτικές για ισότιμη συμμετοχή των νέων στην κοινωνία, λέει η Youth Dynamics
Πολιτικές για ισότιμη συμμετοχή των νέων στην κοινωνία, λέει η Youth Dynamics

Πολιτικές για ισότιμη συμμετοχή των νέων στην κοινωνία, λέει η Youth Dynamics

 

 

Μέσα από τα προγράμματα ERASMUS που διοργανώνει, στοχεύει να παρέχει κατάλληλα κίνητρα έτσι ώστε οι νέοι να καταστούν ενεργοί πολίτες και να συμβάλουν ουσιαστικά µε τη δική τους ματιά και αντίληψη, σε όλες τις πτυχές της κοινότητας στην οποία ζουν.

Δήμοι, τοπικές κοινότητες, κυβερνήσεις και οργανισμοί καλούνται να αναλάβουν δράση, προσφέροντας προγράμματα και πολιτικές που προάγουν την ανάπτυξη των νέων και την ισότιμη συμμετοχή τους στην κοινωνία, αναφέρει η οργάνωση Youth Dynamics με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας, η οποία τιμάται στις 12 Αυγούστου.

Σε ανακοίνωση της οργάνωσης αναφέρεται ότι η Παγκόσμια Ημέρα Νεολαίας προσφέρει μια σημαντική ευκαιρία για τις οργανώσεις νεολαίας να αναδείξουν τη δέσμευσή τους στην υποστήριξη των νέων και να προωθήσουν δράσεις που ενδυναμώνουν την επόμενη γενιά, καθώς οι νέοι αποτελούν το μέλλον κάθε κοινωνίας.

 

Η Youth Dynamics, προστίθεται, ως μια ενεργή οργάνωση νεολαίας διοργανώνει εκπαιδευτικά προγράμματα που ενθαρρύνουν τη μάθηση και την καλλιέργεια δεξιοτήτων, πολιτιστικές εκδηλώσεις που προάγουν την τέχνη και την έκφραση, καθώς και αθλητικές δραστηριότητες που ενισχύουν τη φυσική υγεία και την ομαδικότητα.

Μέσα από τα προγράμματα ERASMUS που διοργανώνει, στοχεύει να παρέχει κατάλληλα κίνητρα έτσι ώστε οι νέοι να καταστούν ενεργοί πολίτες και να συμβάλουν ουσιαστικά µε τη δική τους ματιά και αντίληψη, σε όλες τις πτυχές της κοινότητας στην οποία ζουν, σημειώνεται.

Send this to a friend