Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δήμαρχος Λευκάρων: “Η αστυνόμευση των διαμερισμάτων του νέου Δήμου είναι αναγκαία”
Δήμαρχος Λευκάρων: “Η αστυνόμευση των διαμερισμάτων του νέου Δήμου είναι αναγκαία”

Δήμαρχος Λευκάρων: “Η αστυνόμευση των διαμερισμάτων του νέου Δήμου είναι αναγκαία”

 

 

 Γράφει η Ειρήνη Αντωνίου

O Δήμαρχος Λευκάρων κ. Σοφοκλής Σοφοκλέους, πρόσφατα είχε συνάντηση με λειτουργούς της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λάρνακας – Αμμοχώστου, όπου συζήτησαν διάφορα θέματα που απασχολούν το Δήμο του.

Όπως μας ανέφερε ο Δήμαρχος Λευκάρων κ. Σοφοκλέους μεταξύ άλλων,  συζήτησαν τα θέματα που αφορούν την “αστυνόμευση των διαμερισμάτων του νέου Δήμου και είναι αναγκαία. Προβλήματα νεανικής παραβατικότητας, παράνομης στάθμευσης, παραβίασης σημάτων οδικής κυκλοφορίας θα πρέπει να περιοριστούν όπως και η παράνομη κοπή δέντρων, χρήση μεγαφώνων χωρίς άδειες κ.α ήταν θέματα που απασχόλησαν τη σύσκεψη μαζί με την Αστυνομία. Σε δύο μήνες θα ζητηθεί και θα κριθεί η αποτελεσματικότητά τους, τόνισε ο κ. Σοφοκλέους.

 

Η συνάντηση με λειτουργούς της Αναπτυξιακής Εταιρείας Λάρνακας – Αμμοχώστου ήταν σημαντική και παραγωγική. Στόχος του Δήμου μας είναι η αξιοποίηση των Ευρωπαϊκών προγραμμάτων που θα ανακοινωθούν το 2024 – 2025. Ζήτησα από τους Αντιδημάρχους συγκεκριμένες προτάσεις έργων για τα διαμερίσματα του Δήμου για να είναι ‘’ώριμα’’ τα έργα όταν θα υποβληθούν, κατέληξε Δήμαρχος Λευκάρων”.

 

Send this to a friend