Home ΛΑΡΝΑΚΑ Δήμος Λάρνακας: Η Λάρνακα παρούσα στην επιτυχία του Παύλου Κοντίδη
Δήμος Λάρνακας: Η Λάρνακα παρούσα στην επιτυχία του Παύλου Κοντίδη

Δήμος Λάρνακας: Η Λάρνακα παρούσα στην επιτυχία του Παύλου Κοντίδη

 

 

Στο πλευρό του Παύλου Κοντίδη βρέθηκε ο Δήμος Λάρνακας.

Ανακοίνωση

Η Λάρνακα, παρούσα στην επιτυχία του Παύλου Κοντίδη, πρώτη τον υποδέχτηκε σήμερα 9 Αυγούστου 2024, με τιμές όπως ταιριάζουν σε ένα Ολυμπιονίκη.

 

Εκ μέρους του Δημάρχου Λάρνακας κ. Ανδρέα Βύρα, ο Αντιδήμαρχος του Δημοτικού Διαμερίσματος Λάρνακας κ. Ιάσων Κ. Ιασωνίδης, υποδέχτηκε τον Ολυμπιονίκη στο Αεροδρόμιο Λάρνακας και αφού τον ευχαρίστησε, του χάρισε εκ μέρους της πόλης της Λάρνακας ένα αναμνηστικό δώρο και ένα στεφάνι από ελιά.

Όπως δήλωσε ο Αντιδήμαρχος, είμαστε περήφανοι που αξιωθήκαμε να ζήσουμε τέτοιες στιγμές και ευελπιστούμε να ζήσουμε ακόμα μεγαλύτερες.

Μια χώρα όπως η Κύπρος, μπορεί να κερδίζει Ολυμπιακά μετάλλια και είναι τεράστιο το επίτευγμα. Έτσι, εμπνέεται μια ολόκληρη γενιά, εμπνέονται οι νέοι και παρακινούνται να ασχοληθούν με τον αθλητισμό.

Ο ιστιοπλόος μας Παύλος Κοντίδης, αγωνίστηκε με σθένος και άμιλλα, έγραψε ξανά ιστορία και θριαμβευτής επέστρεψε από την Ολυμπιάδα του Παρισιού. Η κατάκτηση για δεύτερη φορά και του αργυρού μεταλλίου, αποτελεί τη μέγιστη αθλητική τιμή για την Κύπρο μέχρι σήμερα.

Ο Δήμος Λάρνακας εύχεται τα καλύτερα τόσο στον Παύλο Κοντίδης όσο και σε όλους τους αθλητές που μας κάνουν περήφανους με τις επιδόσεις τους.

Send this to a friend