Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Μάγεψε η Νατάσα Θεοδωρίδου ψες το κοινό της Λάρνακας και υπόσχεται πολλά και απόψε τελευταία βραδιά (βίντεο)
Μάγεψε η Νατάσα Θεοδωρίδου ψες το κοινό της Λάρνακας και υπόσχεται πολλά και απόψε τελευταία βραδιά (βίντεο)

Μάγεψε η Νατάσα Θεοδωρίδου ψες το κοινό της Λάρνακας και υπόσχεται πολλά και απόψε τελευταία βραδιά (βίντεο)

 

 

Η αγαπημένη τραγουδίστρια βρέθηκε στο κατάμεστο από κόσμο Παττίχειο Αμφιθέατρο Λάρνακας χθες βράδυ, πρώτη μέρα και ξεσήκωσε το κοινό με τις επιτύχιες της.

 

Στο Παττίχειο έγινε το αδιαχώρητο και η Νατάσα Θεοδωρίδου χάρισε μια μαγική βραδιά σε όσους έδωσαν το παρόν τους.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου, η καταξιωμένη και διαχρονική τραγουδίστρια βρίσκεται στη Λάρνακα για δυο μοναδικές live εμφανίσεις στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Φεστιβάλ Λάρνακας 2024.

 

Η τραγουδίστρια με τις αμέτρητες επιτυχίες, με τη σεμνότητα και τη μοναδικότητα της φωνής της μάγεψε τους πολλούς θαυμαστές της.

Κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό η Ελληνίδα τραγουδίστρια μάγεψε με το χαρτοπόλεμο, θα πει στο φεγγάρι να ψάξει να τον βρει, θα μας βάλει δύσκολα, και αφού ε’ιπει για τις δύσκολες στιγμές, θα συνεχίσει και απόψε να τραβήξει μια κόκκινη γραμμή για την αχάριστη καρδιά, και επειδή μας ξέρει, θα τα αφήσει  όλα έστω και αν είναι ανήσυχος ο καιρός. Θα μας πει για πάντα, γιατί δεν θέλει τέτοιους φίλους και στο τέλος… παραδόθηκα σε σένα.

 

Send this to a friend