Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά ο ΠΑΟΚ;
Θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά ο ΠΑΟΚ;

Θα επιβεβαιώσει τα προγνωστικά ο ΠΑΟΚ;

 

 

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Το νικητή του ζευγαριού Σπάρτα Πράγας-Στεάουα Βουκουρεστίου θα αντιμετωπίσει ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Champions League, αλλά για να συμβεί αυτό θα πρέπει να αποκλείσει τη Μάλμε στον τρίτο προκριματικό γύρο.

Το πρώτο βήμα θέλει να το κάνει απόψε επί σουηδικού εδάφους, εκεί όπου θα προσπαθήσει να βάλει τις βάσεις της πρόκρισης, δικαιώνοντας τα προγνωστικά που τον θέλουν φαβορί για να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Στον προηγούμενο γύρο ο ΠΑΟΚ απέκλεισε την Μπόρατς Μπάνια Λούκα με δύο νίκες, 3-2 και 0-1. Αν και το σκορ του πρώτου αγώνα τον άγχωσε, εν τέλει προκρίθηκε άνετα. Η Μάλμε είχε πιο βατό έργο απέναντι στην Κλακσβίκ από τους Νέσους Φερόε, αλλά μετά το 4-1 στο πρώτο ματς χαλάρωσε και έχασε 3-2 στη ρεβάνς.

 

Τι θα δούμε απόψε; Η νίκη της Μάλμε έχει απόδοση 2.38, η ισοπαλία είναι στο 3.72 και η νίκη του ΠΑΟΚ δίνει 3.21 στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Η πρόκριση των Σουηδών δίνει 2.25 και του ΠΑΟΚ 1.60. Το over 2.5 γκολ δίνει 1.78 και τοover 3.5 γκολ είναι στο 2.87, ενώ τοunder 2.5 γκολ δίνει 2.05. Στο 1.60 τοGG, στο 2.25 τοNG.

 

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Παιχνίδι που θα βρείτε στην Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend