Home ΛΑΡΝΑΚΑ Βραβείο Αριστείας στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το ACI Europe εξασφάλισε η Hermes
Βραβείο Αριστείας στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το ACI Europe εξασφάλισε η Hermes

Βραβείο Αριστείας στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού από το ACI Europe εξασφάλισε η Hermes

ΓΡΑΦΕΙ o ΒΑΣΟΣ ΒΑΣΟΥ

Ακόμα ένα βραβείο που επιβραβεύει τα ψηλά επίπεδα ηγεσίας και τις πρακτικές διαχείρισης προσωπικού, κέρδισε η διαχειρίστρια εταιρεία των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, Hermes Airports. 

Πρόκειται για το βραβείο «Αριστείας στη Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού (HR Excellence)», το οποίο απονεμήθηκε στο πλαίσιο της ετήσιας γενικής συνέλευσης του Διεθνούς Συμβουλίου Αεροδρομίων (ACI Europe), που πραγματοποιήθηκε την περασμένη βδομάδα στην Κωνσταντινούπολη.

 

 

Όπως σημειώνει σε ανακοίνωσή της η Hermes, η τιμητική αυτή διάκριση πιστοποιεί την ιδιαίτερη βαρύτητα που προσδίδει η εταιρεία σε θέματα ανθρώπινου δυναμικού, ενώ παράλληλα αποτελεί επιστέγασμα της διαρκούς προσπάθειας που καταβάλει για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας μεγάλης γκάμας δράσεων και προγραμμάτων, τα οποία έχουν ως επίκεντρο τον άνθρωπο.

«Πρόκειται για καινοτόμες πρακτικές που επικεντρώνονται, μεταξύ άλλων, στην εκπαίδευση, στο σεβασμό, στη συνεργασία, στη διαχείριση ταλέντων, στην ευεξία του προσωπικού, στην αναγνώριση κι επιβράβευση και στο executive coaching.

Η υποψηφιότητα της Hermes Airports εγκωμιάστηκε από τους κριτές και διακρίθηκε ξανά ως εργοδότης Προτίμησης και Επιλογής με ισχυρή ηγεσία. Ανάμεσα σε άλλα, ξεχώρισαν η συστηματική επένδυση για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων των ανθρώπων της εταιρείας, η κουλτούρα ισότητας και συμπερίληψης, η συστηματική ανατροφοδότηση και οι ευκαιρίες εξέλιξης που βελτιώνουν τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική ζωή του προσωπικού», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση.

Από την πλευρά της, η Νατάσα Ιακωβίδου, director of Human Resources & Executive Coach στην Hermes Airports, δήλωσε ότι το συγκεκριμένο βραβείο αποτελεί ένδειξη της συνεχούς δέσμευσης της εταιρείας για προώθηση ενός εργασιακού χώρου, όπου κάθε άτομο αισθάνεται ότι εκτιμάται και έχει την ευκαιρία να αναπτυχθεί.

Όπως ανέφερε, πρόκειται για μια ιδιαίτερη τιμή, διότι  αναγνωρίζονται οι προσπάθειες της Hermes από έναν διεθνή φορέα. «Γνωρίζουμε ότι κλειδί για την διατήρηση ενός υγιούς οργανισμού με δυνατή ηγεσία και υψηλά επίπεδα εταιρικής κουλτούρας αποτελεί η συνεχής εξέλιξη. Γι’ αυτό και δεν επαναπαυόμαστε, αλλά είμαστε προσηλωμένοι στον στόχο της εξέλιξης, προς όφελος του οργανισμού, των εργαζομένων, της οικονομίας και της κοινωνίας ευρύτερα», κατέληξε.

 

Send this to a friend