Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Ποιο θα είναι το ζευγάρι του τελικού στο Euro 2024;
Ποιο θα είναι το ζευγάρι του τελικού στο Euro 2024;

Ποιο θα είναι το ζευγάρι του τελικού στο Euro 2024;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Με τα τρία από τα τέσσερα παιχνίδια των προημιτελικών να κρίνονται μετά το 90άλεπτο (ένα στην παράταση και δύο στα πέναλτι) φτάσαμε αισίως στα ημιτελικά του Euro 2024, τα οποία αναμένονται εξίσου συναρπαστικά!

Στον πρώτο ημιτελικό την Τρίτη η Ισπανία που απέκλεισε την οικοδέσποινα Γερμανία στην παράταση αντιμετωπίζει τη Γαλλία που άφησε εκτός την Πορτογαλία στα πέναλτι, ενώ στον δεύτερο ημιτελικό την Τετάρτη η Ολλανδία που απέκλεισε την Τουρκία με ανατροπή στην κανονική διάρκεια του αγώνα παίζει με την Αγγλία που άφησε εκτός την Ελβετία στα πέναλτι. Ποια είναι τα φαβορί για να βρεθούν στον τελικό; Κρίνοντας από τις αποδόσεις των στοιχηματικών εταιρειών, διαπιστώνουμε ότι και τα δύο ζευγάρια είναι πολύ αμφίρροπα.

 

 

Στον πρώτο ημιτελικό η πρόκριση της Ισπανίας παίζεται στο 1.83 και της Γαλλίας στο 2.00στην Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, ενώ το ενδεχόμενο παράτασης ή πέναλτι δίνει 5.60 και 4.30 αντίστοιχα. Στον δεύτερο ημιτελικό η πρόκριση της Ολλανδίας έχει απόδοση 2.07 και της Αγγλίας 1.75, ενώ το ενδεχόμενο παράτασης ή πέναλτι δίνει 5.60 και 4.25.

Μετά τα προημιτελικά υπήρχε ανατροπή και ως προς τα προγνωστικά για τον πρωταθλητή Ευρώπης. Πλέον η Ισπανία θεωρείται πρώτο φαβορί για τον τίτλο με απόδοση 2.90, με τη Γαλλία να ακολουθεί στο 3.65. Τρίτο φαβορί πλέον η Αγγλία με απόδοση 3.85 και αουτσάιντερ θεωρείται η Ολλανδία με απόδοση 5.50. Θυμίζουμε ότι από την αρχή της διοργάνωσης πρώτο φαβορί ήταν η Αγγλία, με δεύτερο τη Γαλλία, ενώ η Ισπανία είχε ξεκινήσει ως πέμπτο φαβορί. Μετά τη φάση των ομίλων η Ισπανία βρέθηκε στη δεύτερη θέση των φαβορί, αφήνοντας τη Γαλλία στην τρίτη. Η Αγγλία που θεωρείτο από την αρχή πρώτο φαβορί πλέον υποχώρησε στην τρίτη θέση, με τις αποδόσεις να φωτογραφίζουν ως επόμενο Πρωταθλητή Ευρώπης τον νικητή του ζευγαριού Ισπανία-Γαλλία. Θα επαληθευτούν τα προγνωστικά;

 

Όλες τις αποδόσεις για τα παιχνίδια μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

 

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

 

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend