Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Προσπάθειες ΑΗΚ για επαναφορά ηλεκτροδότησης στις πυρόπληκτες περιοχές
Προσπάθειες ΑΗΚ για επαναφορά ηλεκτροδότησης στις πυρόπληκτες περιοχές

Προσπάθειες ΑΗΚ για επαναφορά ηλεκτροδότησης στις πυρόπληκτες περιοχές

Η ΑΗΚ καταβάλλει προσπάθειες για σταδιακή επαναφορά του ηλεκτρικού ρεύματος στις πυρόπληκτες περιοχές της επαρχίας Πάφου, δήλωσε στο ΚΥΠΕ η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ, Χριστίνα Παπαδοπούλου, καλώντας τους επηρεαζόμενους κατοίκους να είναι πολύ προσεκτικοί αυτές τις ώρες.

«Η ΑΗΚ, στην προσπάθειά της να επαναφέρει την ηλεκτροδότηση σε όσους επηρεάστηκαν, την επαναφέρει σταδιακά», σημείωσε η κ. Παπαδοπούλου, προσθέτοντας ότι μπορεί να υπάρξουν κάποιες διακοπές ρεύματος μικρής διάρκειας στο πλαίσιο της προσπάθειας επαναφοράς της ηλεκτροδότησης.

«Όλος ο κόσμος πρέπει να θεωρεί ότι τα υποστατικά τους είναι υπό τάση και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να αγγίζουν καλώδια ή να προσπαθούν να επιδιορθώσουν ηλεκτρικές συσκευές. Ο κόσμος προτρέπεται να είναι πολύ προσεκτικός αυτές τις ώρες της ημέρας», τόνισε.

 

 

Καταληκτικά, η εκπρόσωπος Τύπου της ΑΗΚ είπε ότι, αν οι πολίτες δουν κομμένο καλώδιο έξω από τα υποστατικά τους, δεν πρέπει να το αγγίξουν σε καμία περίπτωση, αλλά να ενημερώσουν τους ανθρώπους της ΑΗΚ, οι οποίοι είναι ακόμη εκεί (Σ.Σ. στις επηρεαζόμενες περιοχές), εργάζονται και κάνουν τις δοκιμές τους.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend